Latest News

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ραγδαίες εξελίξεις στην επίθεση με το βιτριόλι - Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα -Αναζητείται και ηθικός αυτουργός

Την ώρα που η αστυνομία μοιάζει να έχει στα χέρια της μια καλή περιγραφή της μαυροφορεμένης γυναίκας στην  επίθεση με βιτριόλι, φαίνεται ότι η υπόθεση παίρνει...
νέα τροπή.
Η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο του χώρου εργασίας της στην Καλλιθέα, ήταν κατηγορηματική από την αρχή στα λόγια της προς τους αστυνομικούς, πως δεν αναγνωρίζει το πρόσωπο που της επιτέθηκε.
Η κατάθεσή της έβαλε την έρευνα της αστυνομίας σε νέα τροχιά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθικός αυτουργός, που να προσέλαβε και να πλήρωσε μια άγνωστη κοπέλα με εντολή να επιτεθεί και να παραμορφώσει την 34χρονη μια για πάντα.
Ηθικός αυτουργός
Τα πρώτα στοιχεία "φωτογραφίζουν" ως γυναίκα την ηθικό αυτουργό, με τις υποψίες να πέφτουν σε δύο άτομα από το στενό περιβάλλον της Ιωάννας. Οι αρχές, ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι αρχές να προήλθαν από άνδρα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις καταθέσεις, τα βίντεο και τις μαρτυρίες οι αστυνομικοί εστίασαν σε 7 πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της Ιωάννας που προέβαλαν άλλοθι.
Μετά από μελέτη, τα 4 έφυγαν από το κάδρο των ερευνών κι πλέον οι Αρχές εστιάζουν σε τρία. Τρεις γυναίκες τα άλλοθι των οποίων δεν κρίθηκαν τόσο ισχυρά. Τρία πρόσωπα από το στενότατο περιβάλλον της 34χρονης για τα οποία υπάρχουν σκέψεις, υποθέσεις και ίσως ενδείξεις αλλά ακόμα όχι αποδείξεις ενοχής.
Χειρουργία ως το 2022
Τις επόμενες μέρες η 34χρονη δεν αποκλείεται να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση, στα οποία πιθανότατα θα κληθεί να απαντήσει πάνω στα δεδομένα που θα έχουν προκύψει από την αστυνομική έρευνα
Φυσικά το θύμα της φρικτής επίθεσης παραμένει στο Θριάσιο και προσπαθεί να αναρρώσει από την τελευταία χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε. Όπως εξομολογούνται οι γιατροί της, το οξύ συνεχίζει να καίει ακόμα το πρόσωπό της και οι πόνοι που αισθάνεται είναι αφόρητοι. Τα εγκαύματα που έχει υποστεί καλύπτουν το 93% του προσώπου της και τα δύσκολα δεν έχουν περάσει.
Οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι τα χειρουργεία θα συνεχιστούν μέχρι το 2022 και όπως της έχουν πει από την πρώτη στιγμή, το τελικό αποτέλεσμα δεν θα την αφήσει να ξεχάσει ποτέ τον εφιάλτη που έζησε.