Latest News

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Σοκ στην Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα -Tα σενάρια για ερωτική αντιζηλία (ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται η 34χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Σύμφωνα με πληροφορίες,  η γυναίκα, που δέχτηκε την επίθεση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς το έγκαυμα, που προκλήθηκε από το καυστικό υγρό είναι βαρύτατο και πολύ βαθύ.   


Η 34χρονη έχει χάσει το αριστερό της μάτι ενώ μόλις ολοκληρωθεί με βάση το πρωτόκολλο του νοσοκομείου ο έλεγχος για τον κορωνοϊό αύριο το πρωί θα ξεκινήσει σειρά πλαστικών επεμβάσεων για την αποκατάσταση των βλαβών από τις ομάδες πια των πλαστικών χειρουργών.  


Η πρώτη επέμβαση θα είναι η λεγόμενη πρώιμη εσχαρεκτομή κατά την οποία γίνεται η αφαίρεση των εσχάρων από το εν τω βάθη έγκαυμα, δηλαδή πρόκειται για την αφαίρεση των καμένων ιστών.   

Το χρονικό   

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση στις 9:30 περίπου το πρωί καθώς έμπαινε στα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις της επίθεσης αιφνιδίασε την 34χρονη γυναίκα όταν εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της φορώντας μάσκα. Τότε, της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στο σώμα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.   

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας   

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως «Βρισκόμουν στο μαγαζί μου μαζί με 2-3 παιδιά κάνοντας ανακαίνιση και ξαφνικά ακούσαμε φωνές. Κάποιος φώναζε «βοήθεια». Πεταχτήκαμε έξω και είδαμε μία κοπέλα που έβγαινε από την είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεχε προς το φαρμακείο. Την είδαμε σε απόσταση 25 μέτρων.   »Έτρεξαν και άλλοι προς το μέρος της. Η κοπέλα μπήκε μέσα στο φαρμακείο με παραμορφωμένο το μισό πρόσωπο. Μπορεί να έχει χάσει και το ένα της μάτι. Πέταξε τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την έκαιγαν και έμεινε μόνο με τα εσώρουχα. Η φαρμακοποιός έριχνε νερό πάνω της. Στη συνέχεια έφτασε εκεί ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής και την μετέφερε στο Metropolitan», ανέφερε.   Δήλωσε ακόμη πως «η επίθεση έγινε στο ασανσέρ. Μάλιστα όταν η κόρη της φαρμακοποιού που πήγε στην ασφαλιστική, ακούμπησε εκεί και έκαψε το χέρι της».   Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν είχε ξαναδεί τη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση είπε ότι «η κοπέλα ήταν καινούργια».   «Έκαναν ένα καινούργιο τμήμα εδώ και 15 με 20 μέρες. Επειδή ήμασταν κλειστά, δεν είχαμε επαφή. Την είδα μόνο από μακριά.

 Μετά την επίθεση δεν είδαμε κάποιον να τρέχει».   
Ο αυτόπτης μάρτυρας, ιδιοκτήτης επιχείρησης κοντά στον τόπο όπου συνέβη η επίθεση υπογράμμισε ότι η επιχείρησή του διαθέτει κάμερες που θα μπορούσαν να έχουν καταγράψει την άγνωστη: 

«Έχω μία κεντρική που δεν πιάνει την πλαϊνή είσοδο. Από την ΕΛ.ΑΣ μου είπαν ότι θα περάσουν αύριο για να πάρουν αντίγραφο και να δουν ποια άτομα πέρασαν από το μαγαζί. Η κοπέλα είπε ότι δέχθηκε επίθεση από κάποιον με μαύρα ρούχα. Πιστεύω ότι η κοπέλα θα είπε περισσότερα πράγματα στον διευθυντή της ασφαλιστικής» κατέληξε.   

Ο κόσμος, που βρισκόταν εκεί την ώρα της επίθεσης έσπευσε να βοηθήσει την 34χρονη η οποία τελικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας αναζητούν τη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη ενώ ελέγχουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. 

  Παράλληλα, αναμένεται να πάρουν κατάθεση από την 34χρονη, όταν το επιτρέψει η υγεία της.   Αυτό που εξετάζουν ωστόσο, είναι η πληροφορία ότι η οι δύο γυναίκες δεν ήταν άγνωστες καθώς η 34χρονη φέρεται να γνώριζε την γυναίκα που της επιτέθηκε με οξύ. 


Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, όταν σήμερα το πρωί πήγαινε στο γραφείο της και στην είσοδο του κτηρίου εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Ο πατέρας της μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στην κόρη του μίλησε σε ιστοσελίδα.
«Είναι στην εντατική το κοριτσάκι μου, της έριξαν οξύ στο πρόσωπο , δεν γνωρίζω πολλά ακόμα . Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Εύχομαι να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ποιος ήθελε να της κάνει κακό» λέει ο πατέρας της 34χρονης.
epithesii_main
Συγκλονισμένοι είναι και οι συγγενείς της 34χρονης γυναίκας στο χωριό της στην Αμφιλοχία όπου αναστατώθηκαν στο άκουσμα της είδησης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
«Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έκανε αυτό το κακό στην Ιωάννα μας. Η κοπέλα εργάζεται στην Αθήνα και μένει μόνη της. Έχουμε στεναχωρηθεί με αυτή την τραγική είδηση».


Σύμφωνα με μαρτυρία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, τα πρώτα λόγια της ήταν: «δεν ξέρω τι έγινε. Μια με μαύρα μου έριξε κάτι».