Latest News

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ο Κουτσόπουλος, η Θεσσαλονικιά γιατρός και ο ...Χατζηνικολάου! (EIKONΕΣ)

Φανερά ενοχλημένος και αρκετά προβληματισμένος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο γνωστός σεφ και ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef, από το δημοσίευμα που τον ήθελε ερωτευμένο με ...
Θεσσαλονικιά γιατρό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στη Realnews έκανε λόγο για ερωτική σχέση μεταξύ του αγαπητού σεφ και της Κρίστης Κάκκαλου, ενώ πληροφορίες περιέγραφαν το πώς "το ζευγάρι περνά τον χρόνο του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Με μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διέψευσε την είδηση, με ένα κείμενο που ισορροπεί ανάμεσα στην έντονη ενόχληση, την ψυχραιμία και το χιούμορ.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε σε έντονο τόνο: "Το έλασσον σε όλο αυτό είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασίας είναι αυτή η απαξίωση ως προς το “γράφω και υπογράφω”. Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό σε έξαρση, η εξάπλωση κι ενός δημοσιογραφικού ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική".
Ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής έκλεισε την ανάρτησή του με μια χιουμοριστική αναφορά στη μητέρα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά "Μάνα… Υπομονή.. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι", ενώ συνόδευσε το κείμενό του με μία εικόνα όπου αναγράφεται ένα λογοπαίγνιο των λέξεων "fact" (γεγονός) και "fake" (ψεύτικο).



Ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο εκδότης της «Real» ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον κριτή του «MasterChef» για δημοσίευμα της εφημερίδας που τον θέλει ερωτευμένο με γιατρό από τη Θεσσαλονίκη.
Τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μία ανάρτησή του στο Instagram εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με δημοσίευμα της «Real News», που τον θέλει ερωτευμένο με Θεσσαλονικιά γιατρό.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, εκδότης της εφημερίδας, με σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση, ζήτησε συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Αγαπητέ κύριε Κουτσόπουλε σας ζητώ συγγνώμη για το λανθασμένο ρεπορτάζ των συνεργατών μου, οι οποίοι είχαν δημοσιογραφικό χρέος να επικοινωνήσουν μαζί σας πριν το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει αυτή την Κυριακή τη διάψευσή σας», έγραψε.