Latest News

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα παίκτες της Άρσεναλ που ήρθαν σε επαφή με τον Bαγγέλη Μαρινάκη!


Σε καραντίνα βρίσκονται οι παίκτες της Άρσεναλ που ήρθαν σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό...
αποκαλύπτει η εφημερίδα "Times".

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ είχε προγραμματιστεί να αναμετρηθούν το βράδυ της Τετάρτης σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Premier League, όμως το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό άλλαξε τα δεδομένα.
Αιτία το ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είχε έρθει σε επαφή με μέλη της Άρσεναλ στο πλαίσιο του πρόσφατου αγώνα των δύο ομάδων στην Αγγλία για τους "32" του Europa League, με την Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώνει επίσημα πως πάρθηκε η απόφαση για αναβολή του αγώνα, ως προληπτικό μέτρο έπειτα από συμβουλή του ιατρικού τους επιτελείου.
Μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό, η Άρσεναλ έχει δώσει δύο αγώνες, με την Πόρτσμουθ στο FA Cup και με την Γουέστ Χαμ στην Premier League, με την περίοδο απομόνωσης να λήγει πάντως την Παρασκευή και να επιτρέπει στο σύλλογο να καταστρώσει κανονικά τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με την Μπράιτον για το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Σημειώνεται πως στα όποια ιατρικά τεστ έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής οι παίκτες και το επιτελείο των Λονδρέζων δεν έχει βρεθεί κάποιος θετικός στο κορονοϊό, με το σύλλογο να περιμένει από όλους τους παίκτες να επιστρέψουν από την Πέμπτη στις προπονήσεις.