Latest News

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Βαλεντίν: Περιπλέκεται το κουβάρι της υπόθεσης – Θα γίνει τεστ DNA και στον πατέρα

Περιπλέκεται ακόμα πιο πολύ η υπόθεση με την μικρή Βαλεντίν διότι η γυναίκα που εμφανίστηκε στη Γαλλία που...
ήταν μαζί της το κορίτσι και ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της είπε στη γαλλική αστυνομία ότι έστειλε συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα ώστε να παραλάβει το παιδί.


Για αυτούς τους λόγους οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε τεστ DNA στον πατέρα της μικρής για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μια και καλή. Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας του κοριτσιού ισχυριζόταν ότι η μητέρα της είναι νεκρή. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, ο Αμπλεκά ισχυρίστηκε τελικά ότι είχε ταξιδέψει τον Μάρτιο του 2019 στη Γαλλία όπου και συνάντησε τη βιολογική μητέρα της Βαλεντίν.
Σε ότι έχει να κάνει με την δήλωση του Αμπεκά για το ότι η μητέρα της μικρής Βαλεντίν ήταν νεκρή, ο ίδιος εξήγησε σε δημοσιογράφους ότι «Το έμαθα ότι η γυναίκα μου ζει και αποφάσισα το Μάρτιο του 19 να ταξιδέψω στη Γαλλία για να τη συναντήσω. Το σχέδιο για τη διαφυγή του παιδιού ήταν δικό μου. Δεν μπορούσα να μεγαλώσω μόνος μου ένα κοριτσάκι. Το παιδί ταξίδεψε στις 21/12 με διαβατήριο άλλου παιδιού, δεν το πήγα ο ίδιος στο αεροδρόμιο αλλά φίλη μου και σήμερα το πρωί στη συνομιλία μέσω βιντεοκλήσης η γυναίκα διπλά στο παιδί ήταν η μητέρα του, με την οποία δεν είμαστε παντρεμένοι. Το παιδί γεννήθηκε στο Κόγκο και η μητέρα του παιδιού μας παράτησε. Ήρθαμε στην Ελλάδα μέσω Αγκόλας, Τουρκίας και με βάρκα στη χώρα μας».