Latest News

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρώην παίκτρια του Big Brother - Προφυλακίστηκε ο σύντροφός της- Τι ισχυρίστηκαν για όπλα και ναρκωτικά…


Η πρώην παίκτρια του Big Brother Ελίνα Π. αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και καταβολή χρηματικής εγγύησης, ενώ ο 49χρονος σύντροφός της...
προφυλακίστηκε μέχρι να γίνει η δίκη του μετά την απολογία τους στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τον συνήγορό τους, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες που κατάσχεσε η Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στο σπίτι που νοικιάζουν και μένουν, αλλά σε αποθήκη που βρίσκεται στο αγρόκτημα που βρίσκεται το σπίτι.


Οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν μόνο ότι τα χρήματα που κατασχέθηκαν (12.000 € και 1.000 $) είναι δικά τους, είναι δηλωμένα στην Εφορία και προέρχονται από έσοδα του 49χρονου άνδρα. Τόνισαν ότι τους ανήκει η κάμερα που είχαν στην είσοδο του σπιτιού τους, το οποίο βρίσκεται στην εξοχή.