Latest News

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της 27χρονης για τον θάνατο του μωρού της στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 27χρονης γυναίκας που κατηγορείται για τον πνιγμό του μωρού της, στην περιοχή της Πλαζ...
στην Πάτρα.


Η γυναίκα έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με τον συνήγορό της Γιάννη Αποστολόπουλο, η γυναίκα υποστηρίζει ότι άφησε το βρέφος στην παραλία με σκοπό να το βρει κάποιος περαστικός.
Πρόσθεσε ακόμα ότι θα ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και πως θα ζητηθεί η μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία.
Πνιγμός η αιτία θανάτου του μωρού
Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στη σορό του βρέφους, η αιτία του θανάτου του ήταν ο πνιγμός. Η νεαρή γυναίκα φέρεται να έκρυβε από όλους την εγκυμοσύνη της και αφού γέννησε στη Μαιευτική Κλινική στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» την Τρίτη, με καισαρική τομή, το κοριτσάκι, την Τετάρτη τα ξημερώματα πήρε το βρέφος και έφυγε κρυφά από το νοσοκομείο.
Άρχισε να περιπλανιέται στην Πάτρα, έφτασε μέχρι και τα Βραχνέικα, επέστρεψε στη περιοχή της Πλαζ και χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί, άφησε το μωρό στην άκρη της θάλασσας και έφυγε.
Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι όπου έμενε με την μητέρα της, όπου και τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη, καθώς οι Αρχές είχαν ειδοποιηθεί από το νοσοκομείο για την εξαφάνισή της.
Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 27χρονης γυναίκας