Latest News

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκαψε 1 εκατ. δολάρια για να μην πληρώσει διατροφή στην πρώην σύζυγό του1

Στα άκρα έφτασε ένας επιχειρηματίας προκειμένου να μην πληρώσει διατροφή στην πρώην σύζυγό του αφού δεν δίστασε να βάλει φωτιά και να κάψει 1 εκατ. δολάρια...
Καναδά (685.000 ευρώ).

Ο δικαστής ωστόσο ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε επειδή δεν είχε πληρώσει όσα προέβλεπε το διαζύγιό του, δεν βρήκε την ιδέα του τόσο διασκεδαστική και γι' αυτό τον καταδίκασε σε φυλάκιση 30 ημερών.
Όπως είπε στο δικαστήριο της Οτάβα ο 55χρονος Μπρους ΜακΚόνβιλ, έβαλε δύο διαφορετικές φωτιές αφού πρώτα έκανε συνολικά 25 αναλήψεις. Στην πρώτη, στις 23 Σεπτεμβρίου έκαψε 743.000 δολάρια Καναδά και στην δεύτερη, στις 15 Δεκεμβρίου, έκαψε 296.000 δολάρια Καναδά.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο ΜακΚονβιλ, ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της Οτάβα στις εκλογές του 2018, υποστήριξε ότι είχε τις αποδείξεις για τις αναλήψεις αλλά δεν είχε κανέναν μάρτυρα για τις φωτιές που άναψε.
«Δεν είναι κάτι που θα έκανα συνήθως. Δεν είμαι υπερβολικά υλιστής. Με λίγα περνάς μεγάλο διάστημα. Πάντα ήμουν ολιγαρκής. Έτσι διατηρήθηκε για 31 χρόνια η επιχείρησή μου» είπε στον δικαστή.

«Δεν σε πιστεύω, δεν σε εμπιστεύομαι, δεν πιστεύω ότι είσαι ειλικρινής. Εκτιμώ ότι αυτό που κάνατε είναι ηθικά ακατανόητη γιατί όπως ισχυρίζεστε το κάνατε με τη θέλησή σας και υπονομεύει ευθέως τα συμφέροντα των παιδιών σας» απάντησε ο δικαστής.

Ο επιχειρηματίας είπε επίσης ότι συγκέντρωσε τα χρήματα πουλώντας περιουσιακά του στοιχεία παρά το γεγονός ότι η απόφαση του δικαστηρίου για το διαζύγιό του δεν το προέβλεπε.

Εκτός από την φυλάκιση των 30 ημερών το δικαστήριο καταδίκασε τον 55χρονο σε πρόστιμο 2.000 δολαρίων την ημέρα στην πρώην σύζυγό του μέχρι να της αποκαλύψει τα οικονομικά του δεδομένα.