Latest News

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ποιοι έστησαν ενέδρα στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα - «Είδα να έρχεται με το όπλο κατά πάνω μου»! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στόχος ενέδρας έπεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα...
το βράδυ της Τρίτης

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και πυροβόλησαν μία φορά προς αυτόν, την στιγμή που το τεχνικό στέλεχος του Ολυμπιακού έβγαινε από το αυτοκίνητό του, στην οδό Ελπίδος. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος για να καλυφθεί και τραυματίστηκε στο γόνατο του.    


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης πυροβόλησε σε ευθεία βολή εναντίον του Σέρβου στράικερ, με πρόθεση να τον πετύχει και όχι απλά να τον εκφοβίσει. 

Η σφαίρα δεν πέτυχε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.   
Ο 47χρονος Σέρβος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο Σέρβος έδωσε την πρώτη του περιγραφή στους αστυνομικούς για το περιστατικό που συνέβη έξω από το σπίτι του. «Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε και αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε», είπε ο Κοβάσεβιτς.


Ένα αυτοκίνητο τύπου smart εντοπίστηκε αργότερα να έχει τυλιχτεί στις φλόγες στην οδό Περγάμου, κοντά στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.


Μέσα στο απανθρακωμένο όχημα βρέθηκε επίσης λιωμένο ένα πιστόλι, το οποίο εκτιμάται πως είναι το όπλο της επίθεσης.
Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και λαμβάνονται καταθέσεις από τον πρώην αθλητή που συνεργάζεται ξανά με τον Ολυμπιακό από άλλο πόστο και το περιβάλλον του, στην προσπάθεια να διαπιστωθούν τα κίνητρα της μαφιόζικου τύπου επίθεσης.

Σημειώνεται πως ο Σέρβος πρώην παίκτης είχε αναλάβει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού μετά το πρόωρο τέλος της καριέρας του, καθώς και τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης της ομάδας του Πειραιά.