Latest News

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Πώς λήστεψαν τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή - Η εισβολή των 4 ένοπλων ληστών στη Νέα Ερυθραία

Θύματα ληστείας έπεσαν τα ξημερώματα ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, στο σπίτι τους στη ...
Νέα Ερυθραία.

 Ήταν στις 5:50 το πρωί όταν  η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται. Τέσσερις ένοπλοι έχουν στήσει ενέδρα και περιμένουν κρυμμένοι. 

Όλοι τους φορούν κουκούλες. Μόλις η τραγουδίστρια σταθμεύει το αυτοκίνητό της, εμφανίζονται και δύο από αυτούς την απειλούν με πιστολιά.  

  Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, την υποχρεώνουν να τους ανοίξει την αυλόπορτα του σπιτιού όπου μένει μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Εκείνη την ώρα, ο μουσικός βρισκόταν στο σπίτι χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Η Καίτη Γαρμπή αναγκάστηκε να ανοίξει και την εξώπορτα, ανήμπορη να αμυνθεί στους ληστές που την καθήλωσαν στο εσωτερικό.     

Ακούγοντας την φασαρία, ο Διονύσης Σχοινάς σηκώθηκε από το κρεβάτι και ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές, που τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή των όπλων. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, οι δράστες έδεσαν τον μουσικό. 

Για να τον τρομοκρατήσουν, τον απείλησαν ότι «θα του φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού.      

Κάμερα ασφαλείας υπήρχε τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και πίσω από την εξώπορτα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν καταγράψει τους κακοποιούς. 

Σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Σχοινά, οι ληστές απέσπασαν ένα «μικρό χρηματικό ποσό» και τράπηκαν σε φυγή. 

Την έρευνα για την ληστεία έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ερυθραίας.