Latest News

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Σοκ στoν Πειραιά: 15χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της!

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε στα Tαμπούρια...
του Πειραιά.



Μια 15xρόνη επιτέθηκε με μαχαίρι στην 42χρονη μητέρα της την ώρα που αυτή κοιμόταν και της κατάφερε 5 χτυπήματα σε σημεία του σώματος τής με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Θριάσιο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες,  από τις φωνές ξύπνησε η δεύτερη κόρη του θύματος η οποία αφόπλισε την αδελφή και πέταξε το μαχαίρι σε κάδο απορριμμάτων.


Το  συγκλονιστικό περιστατικό εξελίχτηκε στα Ταμπούρια, όταν ένα 15χρονο κορίτσι μαχαίρωσε την μητέρα του την ώρα που κοιμόταν. Ευτυχώς για την γυναίκα την έσωσε η δίδυμη αδερφή της, η οποία ξύπνησε και κατάφερε και αφόπλισε την αδερφή της. 
Άμεσα η μικρή κάλεσε το ΕΚΑΒ και τον σύντροφο της διαζευγμένης μητέρας που έσπευσαν στο σπίτι. Η 15χρονη φαινόταν ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει και το μόνο πράγμα που μονολογούσε ήταν «Θεέ μου τι έκανα».
Η μικρή είχε πάει στην κουζίνα στις 2 τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόντουσαν όλοι και είχε πάρει ένα μαχαίρι 23 εκατ.. Στη συνέχεια πήγε στο ράντζο που κοιμόταν η μητέρα της και ξεκίνησε να την μαχαιρώνει. Η δίδυμη αδερφή της ήταν αυτή που άκουσε τις σπαρακτικές κραυγές της μητέρας της και πήγε και την έσωσε.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 15χρονη έφερε θλαστικά τραύματα στα οποία έγινε συρραφή και συγκεκριμένα ένα βαθύ θλαστικό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας στο αριστερό χέρι και τρία μικρότερα στο γόνατο. Η μητέρα οδηγήθηκε στο χειρουργείο καθώς έφερε τρία τραύματα στον αριστερό βραχίονα και ένα στον ώμο, δύο στον μαστό και 4 στην κοιλιά. Υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη για μέρες. Πλέον νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, εκτός κινδύνου.
Το κορίτσι το εξέτασε παιδοψυχολόγος στο Παίδων και φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει. Ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Η αδερφή της ανέφερε πως η μικρή έπαιζε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα ένα παιχνίδι στο τάμπλετ και στη συνέχεια στα ξαφνικά σηκώθηκε και έκανε ότι έκανε.

Να σημειώσουμε ότι γονείς των κοριτσιών, αν και χωρισμένοι, διατηρούσαν άριστες σχέσεις και η 15χρονη που μαχαίρωσε την ίδια της τη μητέρα ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια. Ακόμα και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων που είδαν το παιδί και εξετάζουν την υπόθεση έχουν εκπλαγεί με όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα στα Ταμπούρια...