Latest News

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ποινική δίωξη κατά Ανδρέα Λοβέρδου για την Novartis - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Ποινική δίωξη εις βάρος του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδου για το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ´ εξακολούθηση...
 απέστειλε παραγγελία προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας να ασκηθεί η Εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.


Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί το το αίτημα της Εισαγγελίας Διαφθοράς προς τη Βουλή για την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για να μπορέσει να προχωρήσει η ποινική διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από την εξέταση των στοιχείων προέκυψαν αρκετά στοιχεία ώστε να ζητηθεί η δίωξη του κ. Λοβέρδου.

Για σκευωρία κάνει λόγο ο Λοβέρδος
Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέρθηκε στην ποινική δίωξη σε βάρος του για την υπόθεση Novartis λέγοντας πως οι αμετανόητοι σκευωροί θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους.
Συγκεκριμένα ο κ. Λοβέρδος υποστηρίζει : «Εκείνοι που διέπραξαν κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, έβγαλαν σήμερα μόνοι τους και το τελευταίο προσωπείο. Αμετανόητοι σκευωροί. Θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους όπως ο ποινικός κώδικας ορίζει».