Latest News

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Συνέλαβαν Ενεργούς Πολίτες του Πειραιά! - Πήγαν ν' ανοίξουν πανό έξω από το μουσείο της Ακρόπολης (ΕΙΚΟΝΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης κρατείται, αυτή την ώρα, αντιπροσωπεία των Ενεργών Πολιτών της Α' Κοινότητας στον Πειραιά...
επειδή πήγε ν' ανοίξει πανό  ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΉ έξω από το μουσειο της Ακρόπολης κατά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού.


Αυτό καταγγέλλουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΉ.


Αυτή την ώρα η αντιπροσωπεία μας ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΉ συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης γιατί πήγε να ανοίξει πανό ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΉ έξω από το μουσειο της Ακρόπολης κατά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού.

Τελικά οι ενεργοί πολίτες αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις ώρες αργότερα μετά από αντιδράσεις που έφτασαν μέχρι τη Βουλή...


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

"Καταγγέλλουμε την προκλητική συλληψη από την αστυνομία μελών της κίνησης μας ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΉ ενώ ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε πανό στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου επισκεπτόταν ο πρόεδρος της Κινας. Μετα απο 3 ωρες στο αστυνομικο τμημα αναγκαστηκαν να μας αφησουν μετα τις διαμαρτυρίες και την κατακραυγη που εκφραστηκε τοσο στο αστυνομικό τμημα απο βουλευτες του ΜΕΡΑ 25 και της πρωτοβουλίας ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή και την κλιματική Αλλαγή οσο και στη συνεδρίασή της Βουλης. Δεν προκειται να σταματήσουμε θα συνεχισουμε τον αγωνα για την υπερασπιση της πολης μας εναντια στα σχεδια της κυβερνησης και της κοσκο με πρωτο αμεσο σταθμο την συμμετοχη μας στην πορεια του πολυτεχνειου 17 Νοεμβρη στις 2μμ στην Κλαυθμώνος".