Latest News

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Στα χνάρια του μπασκετικού Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» με επιστολή τους προς την Πολιτεία απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα, αν δεν βρεθεί λύση στο...
ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και φρόντισε να αναλάβει... δράση με επιστολή προς την Πολιτεία. 
Στην εν λόγω επιστολή οι «ερυθρόλευκοι» επιτίθενται στην ΚΕΔ και ενημερώνουν πως αν δεν βρεθεί λύση θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα!
Κάτι τέτοιο είχε εξαγγείλει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δηλώσεις του έπειτα από την ισοπαλία 2-2 με την Τότεναμ. 
«Το θέμα μετά από όλα αυτά είναι το αν πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποφασίσουμε, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση -βλέπετε τι γίνεται και στο μπάσκετ- μήπως πρέπει να κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο, ή να λάβουμε μέτρα» είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού...


Ο Αυγενάκης καλεί σε συνάντηση την ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την «ερυθρόλευκη» επιστολή



Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης επιβεβαίωσε ότι παρέλαβε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει «σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν».
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αιτήθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού να δεχθεί τους εκπροσώπους της… «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε».

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του κ. Αυγενάκη από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ απαντά στην επιστολή του Ολυμπιακού περί «αποχώρησης» 


Στην απειλή του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα απάντησε ο Γιώργος Σαββίδης με μια ανάρτησή του στα social media.
«Μέχρι τέλους, στο καλό», αναφέρει ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ως απάντηση στην επιστολή του Ολυμπιακού.
Δείτε το post απάντηση του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό: