Latest News

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Αρνείται τα πάντα ο 41χρονος που συνεληφθη για την συμμετοχή του στην Επαναστατική Αυτοάμυνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο 41χρονος άνδρας που συνελήφθη από την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής για την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, αρνείται όλες τις κατηγορίες που...
τον βαραίνουν.


Σύμφωνα με κείμενό του, το οποίο δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρει ότι δεν έχει κάνει τις πράξεις που του προσάπτονται.
«Για άλλη μια φορά βρίσκομαι στην ΓΑΔΑ κατηγορούμενος για πράξεις που δεν έχω κάνει και στην ουσία είναι επειδή για άλλη μια φορά δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι ενάντια στο κράτος και την εξουσία. Τα σενάρια που επεξεργάζεται η αντιτρομοκρατική δεν με πτοούν. Θα συνεχίσω να παλεύω ακλόνητος είτε έξω είτε μέσα από τις φυλακές» σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.
Οι ραδιοπομποί που προβληματίζουν την ΕΛ.ΑΣ
Εντονοι είναι οι προβληματισμοί για το οπλοστάσιο της οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα, που περιλαμβάνει  συστήματα εντοπισμού ραδιοσυχνοτήτων, για τον εντοπισμό αναλογικών και ψηφιακών σημάτων ασύρματης επικοινωνίας, συσκευές για ακριβή σκόπευση με όπλα, ακόμα και τη νύχτα, σημαντική ποσότητα εκρηκτικών, ένα φάρο με σύστημα ραδιοσυχνοτήτων καθώς και αυτοκόλλητα ασθενοφόρου.
Όπως αναφέρουν αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο ΑΠΕ, τα παραπάνω ευρήματα δηλώνουν πως η οργάνωση αναβάθμιζε την επιχειρησιακή της δυναμική και παράλληλα προετοίμαζε κάποιο χτύπημα το οποίο θα μπορούσε να ήταν και στο κέντρο της Αθήνας. Το ερώτημα που βασανίζει του αξιωματικούς είναι πως μπόρεσαν να προμηθευτούν τις συσκευές εντοπισμού ραδιοσυχνοτήτων, οι οποίες θα μπορούσαν να θέσουν σε μεγάλο κίνδυνο την επικοινωνία της Αστυνομίας διότι θα μπορούσαν να υποκλέψουν το σήμα των ασυρμάτων της.