Latest News

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

28η Οκτωβρίου: Παράξενα και ευτράπελα των παρελάσεων (ΦΩΤΟ)

Έκλεψε την παράσταση μία νεαρή μητέρα στην παρέλαση  της 28ης Οκτωβρίου ...
στα Τρίκαλα.

Μετά τον νεαρό με το τσιγκελωτό μουστάκι, μία νεαρή έκλεψε τα φλας. Η Σταυρούλα Μπατσούλη έκανε παρέλαση αγκαλιά με το μωρό της.
Παρέλαση με μάρσιπο και μωρό στην αγκαλιά
Οπως αναφέρει το trikalavoice η νεαρή στρατιωτικός συμμετείχε στο τμήμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και κέρδισε το χειροκρότημα όλων.
Ήταν μόλις 15 ετών όταν έκανε ολομόναχος και με τα πόδια το ταξίδι της ζωής του προς την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Έφθασε σε μια άγνωστη χώρα που δεν γνώριζε ούτε λέξη από τη γλώσσα. Βρήκε καταφύγιο και στήριξη στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και μέσα σε δύο χρόνια έγινε ο μαθητής με τους καλύτερους βαθμούς στο ελληνικό σχολείο.
Ο νεαρός Hasanu Zzaman από το μακρινό Μπαγκλαντές παρελαύνει σήμερα με υπερηφάνεια δίπλα στην ελληνική σημαία αποσπώντας το χειροκρότημα όλων όσοι βρέθηκαν στην παρέλαση της28ης Οκτωβρίουστο Ελληνικό.
Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου μπορεί να συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων, ωστόσο και η μαθητική στην Αθήνα προσέφερε όμορφες στιγμές στους παρευρισκομένους, με την παράσταση να κλέβει το τσιγκελωτό μουστάκι ενός αστυνομικού.
Μαθητές από τα σχολεία της Αθήνας συμμετείχαν όπως κάθε χρόνο στην παρέλαση. Πρόσωπα χαμογελαστά από μαθητές, γονείς και όσους βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της εθνικής εορτής.
Το τσιγκελωτό μουστάκι που έκλεψε την παράσταση
Μια διαφορετική παρουσία ξεχώρισε στην παρέλαση και δεν είχε να κάνει με κάποιον που συμμετείχε ενεργά, αλλά ήταν σε υπηρεσία. Πρόκειται για έναν αστυνομικό που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, με τον ένστολο να κερδίζει το κλικ του φωτογράφου χάρη στο τσιγκελωτό του μουστάκι.