Latest News

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΔ: Φροντιστήριο για τα Social Media στους βουλευτές - Τι τους «έκοψαν»!

Ναι στις πολιτικές σελίδες στο διαδίκτυο, αλλά όχι...
στα προφίλ. Ναι στο Instagram και διπλό «ναι στο Youtube, αλλά όχι στο twitter. 
Ένα πρωτότυπο φροντιστήριο δημιούργησε η ΝΔ που αποφάσισε να διδάξει την ορθή χρήση των Social Media στους βουλευτής της. 
Η ομάδα των Social Media του κόμματος, λοιπόν, προκάλεσε τους βουλευτές σε ένα ιδιότυπο μάθημα για το ίντερνετ. Αυτός που τους είπαν - πάντα ευγενικά, σύμφωνα με την Espresso - είναι ότι οι προσωπικοί λογαριασμοί πρέπει να περιοριστούν στην επικοινωνία με τους φίλους και όλη η πολιτική δράση να διαχέεται στις πολιτικές σελίδες, στο instagram και σε βιντεάκια στο Youtube. 
Κυρίως όμως τους «έκοψαν» το twitter, καθώς συζητήθηκε το ύφος των αναρτήσεων καθώς και ο τρόπος που οι βουλευτές θα απαντούσε στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα Fake News. Το σύνθημα των καθηγητών που δίδαξαν στο σεμινάριο ήταν: «στόχευσε το κοινό σου και αποφάσισε πώς θα του μιλήσεις». Η ενημέρωση διήρκησε δύο ώρες και πήραν μέρος αρκετοί βουλευτές μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Κυρανάκη, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Μακάριος Λαζαρίδης, η Ζωή Ράπτη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Νόνη Δούνια και άλλοι πολλοί.