Latest News

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιοι πάνε στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς το ενημερωτικό τμήμα του ONE Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη...

Το κανάλι έχει εξασφαλίσει την έκτη τηλεοπτική άδεια και περιμένει το (τυπικό) πράσινο φως του ΕΣΡ προκειμένου να ξεκινά να εκπέμπει πρόγραμμα. Όπως αναφέρει το dailymedia.gr, οι γνωρίζοντες τοποθετούν τις εξελίξεις μέχρι τον Οκτώβριο οπότε και το κανάλι θα ξεκινήσει το ταξίδι του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν έχει γίνει προεργασία αλλά και συμφωνίες με δημοσιογράφους που θα «χτίσουν» τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Αυτό θα αποτελέσει άλλωστε το ισχυρό του χαρτί αφού όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι πινελιές ψυχαγωγίας θα είναι μικρές.
Κυρίαρχο ρόλο στην διαμόρφωσε του προγράμματος έχει ο Σταμάτης Μαλέλης που επέστρεψε μετά την παραίτησή του από το ΚΙΝΑΛ.
Στην πρωινή ζώνη του καναλιού θα βρίσκεται ο Ντίνος Σιωμόπουλος. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και θα βρίσκεται στα ηνία μίας πολύ απαιτητικής ζώνης με ισχυρό ανταγωνισμό.
Στη συνέχεια θα βλέπουμε την Μπάγια Αντωνοπούλου. Μετά από ένα διάλειμμα ψυχαγωγίας με την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα η δημοσιογράφος επιστρέφει στην ενημέρωση. Η Μπάγια ήταν επίσης συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη ενώ αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 την περσινή σεζόν μετά από καβγά που είχε με τον παρουσιαστή.
Ενημερωτική εκπομπή θα κάνει και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου θα βρίσκεται η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η δημοσιογράφος αποχαιρέτισε τη Δημόσια τηλεόραση και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.
Δημοσιεύματα θέλουν την «παλιά φρουρά» του Mega να εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού. Ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Όλγα Τρέμη θα έχουν θέση σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ενώ αμφότεροι είναι πιθανό να έχουν πολιτική εκπομπή.