Latest News

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Fake news: "Εγκρίθηκε από την ΕΣΑΛ το master plan της ΟΛΠ Α.Ε."!


Για  ψευδή είδηση (fake news)  με  τίτλο "Εγκρίθηκε από την ΕΣΑΛ το master plan της ΟΛΠ Α.Ε.", κάνουν λόγο σε ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΣΑΛ και Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας....
η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α' ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ!"

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΑΛ ΚΑΙ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟ

ΘΕΜΑ : ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΑΛ ΤΗΣ 25/9/19 :  Εγκρίθηκε από την ΕΣΑΛ το master plan της ΟΛΠ Α.Ε. | Hellenic Coast Guard

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της ΕΣΑΛ και Γενικέ Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας,

Αναφερόμαστε στην παραπάνω ανακοίνωση της Ελληνικής Ακτοφυλακής(;) που φέρει τον ψευδή τίτλο "Εγκρίθηκε από την ΕΣΑΛ το master plan της ΟΛΠ Α.Ε.",  ο οποίος αναπαρήχθη από πολλά  ΜΜΕ δημιουργώντας μια ψευδή είδηση (fake news) με μεγάλη διασπορά.

Σας καλούμε να ανακαλέσετε και να ανασκευάσετε την παραπάνω ψευδεπίγραφη συνοπτική ανακοίνωση για τις αποφάσεις της ΕΣΑΛ της 25/9/19 και, παράλληλα, να δώσετε στη δημοσιότητα αυτούσιες τις αποφάσεις αυτές, όπως είχε γίνει και στις δύο προηγούμενες ΕΣΑΛ με θέμα το Μάστερ Πλαν της COSCO.

Επιπροσθέτως παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά και των τριών συνεδριάσεων της ΕΣΑΛ για το Μάστερ Πλαν της COSCO.

Για την  ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α' ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ!" 
Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι:
Δήμητρα Βήνη 
Σωτήρης Αλεξόπουλος