Latest News

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Σοκάρουν οι καταθέσεις για τη δολοφονία του άτυχου ναυτικού στην Καλλιθέα

Η υπόθεση της δολοφονίας του 63χρόνου άτυχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη στην Καλλιθέα είχε σοκάρει...
την κοινωνία. 
Το πτώμα του άνδρα είχε βρεθεί μέσα σ’ ένα καταψύκτη τον Ιανουάριο του ίδιου έτους. Αυτές τις μέρες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο πραγματοποιείται η δίκη των κατηγορουμένων και σήμερα κατέθεσαν οι δικαστικοί επιμελητές και ο ιδιοκτήτης του ακίνητου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του ναυτικού. Βασική κατηγορούμενη της υπόθεσης είναι η σύζυγός του ναυτικού, βουλγαρικής καταγωγής, η οποία πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.
Ο πρώτος μάρτυρας ανέφερε ενοποιών του προεδρείου τα εξής:
«Στις 12 Ιουνίου 2016 μαζί με τον συνάδελφό μου, έναν κλειδαρα και τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, πήγαμε να κάνουμε έξωση καθώς δεν πλήρωνε η κατηγορούμενη το μίσθωμα. Όταν ανοίξαμε μύριζε κλεισούρα. Είδαμε στο χολ τον καταψυκτη που είχε μαύρες ταινίες. Εκείνη την ώρα λέω χαριτολογώντας στους άλλους: «λέτε να έχει άνθρωπο εδώ μέσα?». Άνοιξα τον καταψύκτη και τον έκλεισα αμέσως. Λέω μήπως δεν είδα καλά. Φωνάζω τους υπόλοιπους, ξανανοιγουμε τον καταψυκτη και βλέπουμε ένα πτώμα. Ήταν δεμένος χειροπόδαρα με σχοινιά, πλάτη, σε εμβρυακή στάση. Ταράχτηκα και κάλεσα την αστυνομία».
Στην συνέχει ο δικαστικός επιμελητής δήλωσε πως ο καταψύκτης που βρισκόταν το άψυχο σώμα του ναυτικού στην αρχή είχε ρεύμα και για αυτό δεν είχε γίνει αποσύνθεση.
Ο ιδιοκτήτης της οικίας δήλωσε πως  «Όταν ανοίξαμε την πόρτα του διαμερίσματος μας έκανε εντύπωση μαυρη ταινία που είχε ο καταψύκτης. Όταν τον ανοίξαμε, είδαμε το πτώμα. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μου κόπηκαν τα πόδια. Είδα μόνο την πλάτη. Τους λέω τώρα τι γίνεται?. Αναθεμάτισα την τύχη μου.».