Latest News

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτοί είναι οι 9 νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Πειραιά - Πόσοι προέρχονται από το συνδυασμό του Ν. Βλαχάκου

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά εννέα Εντεταλμένους Δημοτικούς Σύμβουλους Πειραιά...
όρισε σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Ο αριθμός των Εντενταλμένων είναι σχεδόν διπλάσιος, σε σχέση με το παρελθόν  στο Δήμο Πειραιά, καθώς φαίνεται πως ο Δήμαρχος προσπάθησε να μοιράσει ρόλους σε όσους το δυνατόν περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους, προφανώς για ν' αποφύγει τις γκρίνιες. 

Ωστόσο κάποιοι μάλλον δεν θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι, καθώς λέγεται πως  ήθελαν να πάρουν Αντιδημαρχία την οποία μάλιστα διέδιδαν ότι είχαν "κλειδώσει" εδώ και καιρό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από τους εννέα Εντεταλμένους Συμβούλους εκ των οποίων 4 παλαιοί και 5 νέοι,  μόλις δύο ( Αράπης, Καμαράτος) προέρχονται από τον συνδυασμό "Πειραιάς "Πόλη Πρότυπο" του Νικόλαου Βλαχάκου, με τον οποίο υποτίθεται πως υπάρχει συμφωνία σύμπραξης με το συνδυασμό της πλειοψηφίας "Πειραιάς Νικητής" στη διοίκηση του Δήμου.

Πάντως, η αναλογία των θέσεων, τόσο σε Εντεταλμένους (7 έναντι 2), όσο και Αντιδημάρχους (6 έναντι 1) προκαλεί ερωητματικά τι είδους συμφωνία έγινε μεταξύ των δύο πρώτων  συνδυασμών, ενώ εκκρεμούν οι επιλογές για τους Προέδρους των τριών Δημοτικών Επιχειρήσεων (ΔΗΡΑΠ, ΟΠΑΝ, ΚΟΔΕΠ).

Αναλυτικά, όπως ανακοιώθηκε πριν από λίγο, με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ορίζονται ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με θητεία από 12/9/2019 έως 01/9/2020, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι:

  1. Αγραπίδης Χρήστος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.
  2. Αράπης Δημήτριος,  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δόμησης & ΓΣΠ, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δόμησης & ΓΣΠ.
  3. Αργουδέλης Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας-Αποχέτευσης, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Οδοποιίας-Αποχέτευσης.
  4. Ζηλάκου Χαραλαμπία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών,  με την εποπτεία και τον συντονισμό των Δ/νσεων Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης  και Βρεφονηπιακών Σταθμών.
  5. Καμαράτος Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, με την εποπτεία και τον συντονισμό των Δ/νσεων Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.
  6. Καρακατσάνη Αντωνία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου.
  7. Μανωλάκος Λεωνίδας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού.
  8. Μαρκαριάν Χαρουτιούν,  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου.
  9. Νταϊφά Ειρήνη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πολιτισμού.