Latest News

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Το παρασκήνιο της συνέντευξης Τσίπρα στον ΣΚΑΪ: Τι ήπιε, σε ποιον έκανε πλάκα

Το παρασκήνιο από την παρουσία του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, είναι...
πλούσιο!


Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε καθυστερημένος στο Φάληρο, συνοδευόμενος από τους κυρίους Καρτερό και Κρέτσο.
Στην είσοδο τον ανέμεναν με τις κάμερες στραμμένες πάνω του, ο διευθυντής ειδήσεων κ. Παπαδρόσος, ο Αλέξης Παπαχελάς και δυο τρεις πολιτικοί συντάκτες, ανάμεσά τους και ο Αντώνης Αντζολέτος που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρωθυπουργός για να σπάσει ο πάγος πέταξε ένα αστειάκι: 
«Δεν με περιμένατε, ε;», τους είπε, ενώ στη συνέχεια ανέφερε: « Νομίζετε πως δεν θα ερχόμουν; 
Ε, ήρθα λοιπόν»!
Πήγε αμέσως στο μακιγιάζ και έκανε παραγγελία ένα freddo cappuccino. Λίγο αργότερα βρέθηκε στο πλατό του δελτίου. Εκεί, όπως ο ίδιος μετέδωσε μέσω InstaStory, ασπάστηκε τη Σία Κοσιώνη.
Στο βίντεο φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να χαιρετά την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ και να φιλιούνται σταυρωτά. Στη συνέχεια και οι δύο πήραν τις θέσεις τους, όπως και ο Αλέξης Παπαχελάς, για να ακολουθήσει ανταλλαγή «πυρών» σχετικά με την άρση του εμπάργκο.
Ο Αλέξης Τσίπρας «αρπάχτηκε» με τους δημοσιογράφους από την αρχή της συζήτησης, ενώ εμφανίστηκε αμετανόητος για το Μάτι, το μνημόνιο και την υπόθεση Πετσίτη.
Ο πρωθυπουργός έφυγε αμέσως μόλις τελείωσε η συνέντευξη, λέγοντας απλώς ότι ήταν μια «σκληρή συνέντευξη». Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ του είχαν ετοιμάσει καφέ και ποτό, αλλά ο ίδιος επικαλέστηκε το βαρύ πρόγραμμά του και αποχώρησε.