Latest News

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ομολογία -σοκ Χριστοδουλοπούλου για τη μετάταξη ρουσφέτι της κόρης της στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντύπωση προκαλεί ο ωμός κυνισμός της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία δήλωσε πως η κόρη της μετατάχθηκε στη Βουλή εξαιτίας των διασυνδέσεων που έχει. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η δήλωση έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. «Με την έννοια που το λέμε ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή, ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν γνωριμίες, διασυνδέσεις κ.τλ. Δεν το συζητάμε αυτό και ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε «έλα εδώ»… τα προσόντα (σ.σ. της κόρης της) τα έχουν και άλλοι άνθρωποι, αυτή εργαζόταν» είπε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι η κόρη της υπηρετούσε στα Ελληνικά Ταχυδρομεία από το 2004, όπου και δούλεψε στην επαρχία, αλλά ανέβηκε γρήγορα στην ιεραρχία που δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντά της βάσει προσόντων.
                           

Παραιτήθηκαν δυο διορισθέντες υπάλληλοι της Βουλής


Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως, η Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου, κόρη της κυρίας Τσακανίκα, διευθύντριας του γγ της Βουλής και η Μαρίνα Λελούδα Σκουρογιάννη κόρη της κυρίας Παταλού προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους.
Οι δύο γυναίκες, έστειλαν επιστολές στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση μέσω των οποίων υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους για λόγους ατομικής ευαισθησίας.