Latest News

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Μήνυμα νίκης Κατσαφάδου από Τροιζηνία - Μέθανα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να προσέλθουν στην κάλπη, ώστε να βγεί η ΝΔ ακόμη πιο δυνατή ώστε να κάνει πράξη την αυτοδύναμη Ελλάδα, έκανε στις περιοδείες που...
πραγματοποίησε ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και στα νησιά Κώστας Κατσαφάδος.

Mιλώντας στην Τροιζηνία και συγκεκριμένα στην Αγία Ελένη, στο Άνω Φανάρι, στον Καρατζά, στην Καλλονή, στην Τροιζήνα στον Γαλατά ο Κώστας Κατσαφάδος επισήμανε ότι η ΝΔ πρέπει να πάρει ισχυρή εντολή πρόσθεσε μεταξύ άλλων:
 Οι εκλογές κρίνονται όταν ανοίξει και η τελευταία κάλπη και μετρηθούν όλα τα ψηφοδέλτια. Επομένως, η δική μας μάχη είναι μια μάχη για την συμμετοχή στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Άλλωστε σε αυτές τις κάλπες κρίνεται το μέλλον της χώρας και η προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας την επόμενη δεκαετία. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να βρεθούμε όλοι στη πρώτη γραμμή. Εμείς θα στηρίξουμε τον αγρότη, θα στηρίξουμε το αγροτικό εισόδημα, θα μειώσουμε τους φόρους για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών. Πρέπει να περάσουμε από ένα μοντέλο επιδοτούμενης αγροτικής παραγωγής σε ένα μοντέλο όπου η επιδότηση δεν θα είναι μόνο συμπληρωματικό εισόδημα αλλά εργαλείο για να βοηθήσουμε την ανταγωνιστικότητα του πρωτογενούς τομέα», τόνισε ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ.

Ο Κ. Κατσαφάδος επισκέφθηκε και τα Μέθανα, όπου και παρευρέθηκε στη λιτανεία της εικόνας της Αγίας Τριάδας, στο πλαίσιο της μεγάλης εορτής του  Αγίου Πνεύματος. Σε δήλωσή του επισήμανε τον κομβικό ρόλο της Ορθοδοξίας στη δημιουργία του ελληνικού κράτους, και στη σημασία της Πεντηκοστής αλλά και στο πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας μας στο σήμερα στις δύσκολες εποχές των μνημονιακών χρόνων.