Latest News

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Μαρία Καλαγιά: Να χτίσουμε την Ελλάδα του αύριο με ευθύνη απέναντι στις γενιές που ακολουθούν

Την ανάγκη να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να χτίσουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα για τη νεότερη γενιά υπογράμμισε,η Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιά και Νήσων Μαρία Καλαγιά...
μιλώντας, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.


«Είναι δύσκολο να συνδυάζεις τη δουλειά σου με τον πολιτικό στίβο» τόνισε η Μαρία Καλαγιά και πρόσθεσε: «Το κίνητρο μου για να ασχοληθώ με την πολιτική – πέραν του ότι είμαι νέα σε ηλικία και με στεναχωρεί αφάνταστα το να βλέπω νέους ανθρώπους να φεύγουν στο εξωτερικό – είναι να δώσουμε τα κίνητρα για να χτίσουμε τη Ελλάδα για τις επόμενες γενιές». 
Επεσήμανε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο και όραμα για την επόμενη μέρα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη την δέσμευσή του για ανανέωση. Επτά στους δέκα υποψηφίους με την παράταξη πανελλαδικά κατεβαίνουν για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο. Φυσικά, δεν απαξιώνουμε τους πολιτικούς με εμπειρία. Τους χρειαζόμαστε». 
Για τον Πειραιά ανέφερε ότι: «Πιστεύω ότι ο Πειραιάς είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική οικονομία. Το λιμάνι, οι μεταφορές και η ενέργεια είναι κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε για την πατρίδα μας. Σε επίπεδο πόλης, εκτιμώ ότι είναι ύψιστη προτεραιότητα η καθαριότητα και μια συνολική, κοστολογημένη και ρεαλιστική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων». 

«Ανεξάρτητα από το ποιος υποψήφιος τελικά θα εκλεγεί στην ελληνική Βουλή θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συνυποψηφίους μου καλή επιτυχία. Το λέω και το εννοώ. Το λέω από την καρδιά μου. Οι εκλογές είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας» κατέληξε η Μαρία Καλαγιά.