Latest News

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Χριστόφορος Μπουτσικάκης: Αξίζουμε καλύτερα! Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Πειραιώς


Ο επιχειρηματίας Χριστόφορος Μπουτσικάκης είναι για πρώτη φορά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Πειραιά...
 και Νήσων.
Πειραιώτης με καταγωγή από την Κρήτη, γιός του γνωστού επιχειρηματία Ιωάννη Μπουτσικάκη, κατεβαίνει με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο γιατί απλά, όπως λέει "Αξίζουμε Καλύτερα"!

Χριστόφορος  Μπουτσικάκης Βιογραφικό
Κατάγομαι από την Κρήτη και γεννήθηκα το 1980 στον Πειραιά όπου μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι. Είμαι οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και του τμήματος Επικοινωνίας του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος. Διετέλεσα μέλος της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εντάχθηκα ενεργά στην ΟΝΝΕΔ. Παράλληλα με τις σπουδές  μου εργάστηκα στην οικογενειακή μας επιχείρηση στο Μικρολίμανο. Από μικρός δοκίμασα τις δικές μου επιχειρηματικές δυνάμεις στον τομέα της Εστίασης και του Τουρισμού. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2016 με την εκλογή μου στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Το 2018 επανεκλέχτηκα στις πρώτες θέσεις.
Έμαθα από μικρός την αγορά και τα άγχη της γι’ αυτό και αγωνίζομαι για ένα κράτος πιο φιλικό στις επιχειρήσεις. Το σχέδιο υπάρχει και είναι ρεαλιστικό, ελάτε να το θέσουμε μαζί σε εφαρμογή:
  • Να μειώσουμε τους φόρους για να ζωντανέψει η αγορά
  • Να προσελκύσουμε ιδιωτικές επενδύσεις για να έρθουν δουλειές
  • Να αγωνιστούμε για τον εργαζόμενο που μοχθεί και τον επιχειρηματία που παράγει
  • Να σταθούμε έμπρακτα δίπλα σε εκείνους που το έχουν ανάγκη

Μπορούμε! Αρκεί να εμπιστευτούμε και πάλι ανθρώπους με αξίες, ιδανικά και όραμα. Γιατί απλά,  Αξίζουμε Καλύτερα!

«Μαζί με τον Κυριάκο»

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθειά του να ενώσουμε όλους τους Έλληνες.
Ενωμένοι, μπορούμε να βγούμε από την κρίση για να ανασάνει ο τόπος. Μπορούμε πραγματικά να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό κράτος. Να μειώσουμε τους φόρους για να ζωντανέψει η αγορά, να προσελκύσουμε ιδιωτικές επενδύσεις για να προσφέρουμε στους νέους μας καλύτερα αμοιβόμενες δουλειές.
Ενωμένοι Όλα τα μπορούμε!
Στις 7 Ιουλίου ζητώ τη στήριξή σας, για τον Πειραιά μας, για τα Νησιά μας, για όλους τους Έλληνες!