Latest News

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Οι κεντρικές συγκεντρώσεις Μώραλη - Βλαχάκου

Ο ένας στο Πασαλιμάνι και ο άλλος στα Μανιάτικα διοργανώνουν απόψε το βράδυ τις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις...
στον Πειραιά. 


Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γιάννης Μώραλης και Νίκος Βλαχάκος θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη μάχη των εντυπώσεων δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.


Αν και μάλλον θα πρέπει να είναι γνωστό από τις χιλιάδες αφίσες σ' όλη την πόλη, η κεντρική προεκλογική ομιλία του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννη Μώραλη προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 20:00, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι.


Με μισή ώρα αργότερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος με την στήριξη της ΝΔ και επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο" Νίκος Βλαχάκος καλεί τους ψηφοφόρους τους στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση που θα γίνει στον πεζόδρομο της Παλαμηδίου (Αιτωλικού - Αιγάλεω) στα Μανιάτικα του Πειραιά. 


@ Να δούμε ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση για τη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα για το αποτέλεσμα στο Δήμο Πειραιά...