Latest News

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον αιματοβαμμένο σαϊτοπόλεμο! Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του εικονολήπτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης, πατέρας δύο παιδιών, έμελλε να καταγράψει τον θάνατό του, με την κάμερα που κάλυπτε το άκρως επικίνδυνο έθιμο στην Καλαμάτα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Τη στιγμή εκείνη κατέγραφε τις ανατριχιαστικές εικόνες και μία γυναίκα, που βρισκόταν λίγο μόνο μέτρα πίσω από τον 53χρονο πατέρα.
Στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, βλέπουμε τον Κώστα Θεοδωρακάκη να στέκεται με την κάμερα στα χέρια και να τραβάει τον σαϊτοπόλεμο.
Ξαφνικά, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει κανείς, η σαϊτα που έχει φύγει σαν ρουκέτα τον βρίσκει στο κεφάλι και σωριάζεται αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Στο σημείο επικρατεί πανδαιμόνιο αλλά δυστυχώς είναι πολύ αργά για τον 53χρονο.
                                       

Η  σύζυγος του αδικοχαμένου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, πήγε και άφησε λουλούδια στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 53χρονος.
Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως είδε τον θάνατο του άντρα της από το σπίτι, σε ζωντανή μετάδοση. Παρακολουθούσε τις εικόνες και τη μετάδοση που έκανε ο ίδιος.
Τα όσα ανέφερε η σύζυγος του εικονολήπτη συγκλονίζουν. «Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Άκουγα να καλούν για ασθενοφόρο. Κατάλαβα. Παρακαλούσα να είναι ζωντανός. Λίγα λεπτά πριν μου έλεγε ότι έδιωχνε τον κόσμο από δίπλα του για να μην πέσει σαΐτα πάνω τους», τόνισε η ίδια μιλώντας στο Star.



Στο αυτόφωρο οδηγούνται σήμερα οι επτά συλληφθέντες για τον θάνατο του άτυχου εικονολήπτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπολέμου, στην Καλαμάτα.
Στον αρχηγό του «μπουλουκιού» ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και όπλων ενώ στους υπόλοιπους συλληφθέντες ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και όπλων.
Στον πρώην αντιδήμαρχο Καλαμάτας και δημοτικό σύμβουλο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.