Latest News

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Τον Πρόεδρο θα τον σέβεστε, τον Πρόεδρο!

Από τον Κύρο Παληκάρη

Ένα παρασκήνιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μάθαμε από τις "κλειστές" συναντήσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" στο γραφείο του Δημάρχου Πειραιά στον 7ο όροφο του...

δημαρχείου της Κοραή.

Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reportaz Net, oι συναντήσεις έγιναν με δόσεις σε  ομάδες (προφανώς κατά αλφαβητική σειρά), με σκοπό να δοθούν εντολές στους υποψήφιους εν όψει του προεκλογικού αγώνα για το Δήμο Πειραιά, όπως παρουσία σε περιοδείες, εκδηλώσεις κλπ.
Παρών ήταν και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΜΜΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποτελεί το δυνατό χαρτί του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" από κάθε πλευρά και άποψη. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι συνυποψήφιοι, αλλά και ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης τον αποκαλούν Πρόεδρο σε ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό του. 
Ωστόσο ένας παλιός υποψήφιος από τα λεγόμενα κοινώς και "βαρίδια",  πετάχτηκε κάποια στιγμή στη συνάντησηκαι ρώτησε τον Πρόεδρο, εάν του επιτρέπει να τον αποκαλεί "Βαγγέλη"!
Σύμφωνα με την περιγραφή αυτοπτών μαρτύρων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε με ένα μορφασμό την ενόχληση του, αλλά απέφυγε να δώσει απάντηση για ευνόητους λόγους.
Σχεδόν όλοι οι παρόντες φάνηκε να κατάλαβαν, με εξαίρεση τον υποψήφιο - βαρίδι, ο οποίος φαίνεται πως δεν πήρε χαμπάρι ακόμα κι όταν ο Δήμαρχος έλεγε "πρόεδρε και πρόεδρε",  εκείνος συνέχιζε ν' απευθύνεται στον "Βαγγέλη" όταν ήθελε κάτι να πει στη συνάντηση των υποψηφίων του "Πειραιάς Νικητής" ο οποίος απλά δεν θα υπήρχε χωρίς τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη...

@Γι' αυτό, τον Πρόεδρο θα τον σέβεστε, τον Πρόεδρο!