Latest News

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Αυτός είναι ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή - Αρνείται τις κατηγορίες, τον πρόσωσε μια απόδειξη!

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο Βούλγαρος εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη, στη Βούλα τον ...
περασμένο Οκτώβριο. 


Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, ο 31χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες. «Περιμένουμε να πάρουμε τα DVD που υπάρχουν στη δικογραφία και από εκεί και πέρα θα γίνουν και οι αναλύσεις. Σύμφωνα με όσα έχω δει και εγώ μέχρι στιγμής μιλάμε για κάποιες ενδείξεις που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος και όχι αποδείξεις» σημείωσε και πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα και DNA που να τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος.
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα ο πατέρας και η μητέρα του Βούλγαρου οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να παρευρεθούν στο δικαστήριο, όπως και η σύντροφός του.
Ο 31χρονος Βούλγαρος έπεσε στα χέρια του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής την Τρίτη όταν το συνέλαβαν σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.
Από την έως τώρα ανάκριση του φαίνεται πως τηρεί «σιγήν ιχθύος» και ιδιαίτερα σκληρή στάση, καθώς δεν δίνει καμία λεπτομέρεια για τον «εντολέα» του συμβολαίου θανάτου. Το προαναφερθέν φαίνεται πως επιβεβαιώνει το σενάριο των αστυνομικών πως πρόκειται για «επαγγελματία εκτελεστή».
Στην Βουλγαρία δεν έχει απασχολήσει τις αρχές, όμως αυτό που έχουν μάθει οι αρχές είναι ότι απελάθηκε από τον Καναδά όπου είχε επιχείρηση το 2016 για ληστείες, κλοπές και κατοχή οπλισμού.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι στον Καναδά ο Βούλγαρος εκτελεστής του ελληνοαυστραλού Γιάννη Μακρή είχε επαφές με Αυστραλούς.

Τον "πρόδωσε" μια απόδειξη!


Ο Βούλγαρος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών, δεν μιλάει στους αστυνομικούς και πιθανολογείται ότι παρόμοια τακτική θα ακολουθήσει και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, δηλαδή θα «κρατήσει το στόμα του κλειστό».
Οι αστυνομικοί, που τον είχαν στο στόχαστρο, στον συνέδεσαν με τη δολοφονία Μακρή από μία απόδειξη ρούχων.
Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος πριν τη δολοφονία είχε αγοράσει ρούχα, τα οποία φόραγε τη στιγμή της εκτέλεσης.
Μετά την δολοφονία επέστρεψε στη Βουλγαρία με τον συνεργό του, ωστόσο πριν από 2 εβδομάδες γύρισε ξανά στην Ελλάδα και διέμενε σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα.
Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στα ίχνη του δεν μπορούσαν να τον συνδέσουν με τη δολοφονία και περίμεναν κάποιο στοιχείο, ενώ θεωρούσαν ότι πιθανότατα βρίσκεται στη χώρα για να εκπληρώσει κι άλλο συμβόλαιο θανάτου.
Όταν διαπίστωσαν ότι έκανε τις ίδιες κινήσεις με αυτές που προηγήθηκαν της πρώτης δολοφονίας, δηλαδή αγόρασε νέα ρούχα, έκαναν την κίνησή τους.
Τον συνέλαβαν για δευτερεύοντα αδικήματα όπως παράνομη είσοδο στη χώρα και οπλοκατοχή, και τον υπέβαλαν σε πολύωρη ανάκριση.

Ωστόσο στοιχεία που τον συνέδεσαν άρρηκτα με την εκτέλεση προέκυψαν όταν βρέθηκε στο δωμάτιό του απόδειξη αγοράς ρούχων και συγκεκριμένα αυτών που φόραγε όταν πυροβόλησε τον Γιάννη Μακρή.