Latest News

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σκότωσε τον 4χρονο γιό του και αυτοκτόνησε!

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε πριν από λίγο ...
στο Χαλάνδρι.

Ένας 27χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα. Δίπλα του νεκρό το 4χρονο αγοράκι του. 

Σοκαρισμένοι οι γείτονες που ζουν κοντά στο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας στο Χαλάνδρι, ειδοποίησαν στις 11.00 ορπωί την Ελληνική Αστυνομία. 



Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του δολοφονηθέντος τετράχρονου αγοριού και του αυτόχειρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  έφεραν τραύματα από καραμπίνα...


Την ζήλευε ο πατροκτόνος 

Ο 27χρονος βρισκόταν σε διάσταση με την Ρομά σύντροφό του και μητέρα του άτυχου παιδιού, την οποία κατηγορούσε για εξωσυζυγικές σχέσεις.
Το ζευγάρι φέρεται να είχε έντονες διαφωνίες. Ο τελευταίος καβγάς έγινε το βράδυ του Σαββάτου δια τηλεφώνου. Το ζευγάρι τσακώθηκε από το τηλέφωνο για άλλη μια φορά και μάλιστα πολύ έντονα. Από το πρωί της Κυριακής, τόσο η μητέρα του 4χρονου αγοριού όσο και η αδερφή της προσπαθούσαν να βρουν στο τηλέφωνο τον 27χρονο. Δεν πήγαινε το μυαλό τους τι είχε συμβεί μέσα στο διαμέρισμα της οδού Τυμφηστού στο Χαλάνδρι.
Προσπάθησαν να τους βρουν και μέσω γειτόνων αλλά μάταια. Λίγη ώρα αργότερα, έμαθαν το τραγικό νέο..

Οι γείτονες της οικογένειας δήλωσαν ότι ο 27χρονος δεν είχε πολλά πολλά μαζί τους. Όμως συχνά τον έβλεπαν μαζί με το 4χρονο αγοράκι του. Η μοναδική φορά που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του ήταν πριν από έξι μήνες. Τότε είχε γίνει ληστεία σε ένα γειτονικό, από το δικό του, σπίτι. Ο 27χρονος, περιγράφουν, είχε βγει και είχε καταφέρει να φωτογραφίσει τους ληστές.