Latest News

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Μαφία των φυλακών: Προφυλακίστηκε η 45χρονη δικηγόρος

Η 45άχρονη δικηγόρος η οποία συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών, κρίθηκε προφυλακιστέα από τον...
εφέτη ανακριτή. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η όμορφη δικηγόρος αρνείται όλες τις κατηγορίες που την βαραίνουν. Στη συνέχεια, θα γίνει η μεταγωγή της στη ΓΑΔΑ και από εκεί στις φυλακές. Ακολουθεί η απολογία του γνωστού 60χρονου δικηγόρου, ο οποίος επίσης αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες. Μαζί της απολογείται και ο 60χρονος δικηγόρος για την ίδια υπόθεση.
Οι συνεργάτες του δικηγόρου σε ανακοίνωσή τους χαρακτήρισαν την υπόθεση ως «μια παράδοξη, όσο και άδικη φημολογία ενάντια στον διακεκριμένο νομικό και δικηγόρο». 
Αναφέρουν ότι τον Νοέμβριο του 2014, υπήρξε θύμα δολοφονικής επίθεσης και επέζησε από πραγματικό θαύμα και ότι «αφορμή της φημολογίας αποτέλεσε η επαφή του  με έναν Αλβανό κρατούμενο, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του τελευταίου και την οποία αποδέχθηκε, γιατί ο κρατούμενος αυτός γνώριζε και μπορούσε να τον πληροφορήσει –όπως και έγινε– για την ταυτότητα του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να τον σκοτώσουν». 
Η ανακοίνωση των δικηγόρων συνεργατών καταλήγει ότι «η σκευωρία αυτή πολύ γρήγορα θα καταρρεύσει».