Latest News

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Αντίστροφη μέτρηση για το Four Season Αστέρα Βουλιαγμένης

Ύστερα από εργασίες δυόμιση ετών, την Παρασκευή 29 Μαρτίου ανοίγει, ξανά, αυλαία ο Αστέρας Βουλιαγμένης, τον οποίο ελέγχει το...
Jermyn Street Real Estate Fund IV LP με μέτοχο το AGC Equity Partners.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, τα ξενοδοχεία Αρίων και Ναυσικά, όπως και οι 61 καμπάνες, που βρίσκονται υπό τη διαχείριση του καναδικού ξενοδοχειακού ομίλου Four Seasons δέχονται κρατήσεις για την ερχόμενη Παρασκευή, την πρώτη μέρα λειτουργίας από τις 11 Νοεμβρίου 2016.
Το πρώτο στάδιο των εργασιών ανάπλασης, ύψους άνω των 100 εκατ. ευρώ- αποτελεί τμήμα συνολικής επένδυσης 650 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του τιμήματος κτήσης) – περιλαμβάνει τη ριζική ανακαίνιση των ξενοδοχείων Ναυσικά και Αρίων.
Το πρώτο διαθέτει 132 δωμάτια από τα οποία 22 σουίτες, με τους εσωτερικούς χώρους του και την πισίνα να έχουν πλήρως ανακαινιστεί, ενώ έχει δημιουργηθεί bar-restaurant 140 θέσεων δίπλα στη πισίνα.
Για τη χαμηλή τουριστική περίοδο, το μικρότερο δωμάτιο, επιφάνειας 44 τ.μ., κοστίζει περίπου 500 ευρώ, ανά διανυκτέρευση, με το τίμημα για την ambassador suite των 220 τ.μ. να εκτοξεύεται σε 10,785 ευρώ.
Το Αρίων αποτελείται από 101 δωμάτια, εκ των οποίων 20 σουίτες. Κατασκευάστηκαν συνεδριακοί χώροι και αίθουσες εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, αναβαθμίστηκαν, πλήρως, οι εσωτερικοί χώροι, ο χώρος της πισίνας και οι εξωτερικοί χώροι, ενώ δημιουργήθηκαν εγκαταστάσεις Spa διεθνών προδιαγραφών.
Για τη χαμηλή τουριστική περίοδο, η τιμή ανά διανυκτέρευση για ένα δωμάτιο 40 τ.μ. με θέα πράσινο ξεκινάει από 365 ευρώ και αυξάνεται σε 440 ευρώ και περίπου 700 ευρώ για δωμάτιο με θέα θάλασσα και για μία junior σουίτα, αντίστοιχα.
Ωστόσο, το κόστος πολλαπλασιάζεται σε περίπου 18.800 ευρώ, ανά διανυκτέρευση, για τη riviera suite επιφάνειας 450 τ.μ.
Το Αφροδίτη, το τρίτο ξενοδοχείο του συγκροτήματος, που ξεκίνησε να κατασκευάζεται αμέσως σχεδόν μετά τη Μεταπολίτευση, έχει κατεδαφιστεί και στη θέση του θα δημιουργηθούν 13 πολυτελείς κατοικίες.
Οι εν λόγω κατοικίες, πωλούνται από τα σχέδια και η ανάπτυξή τους πραγματοποιείται με δαπάνες του αγοραστή, βάσει των προδιαγραφών που θέτει η AGC Equity Partners, η οποία αναλαμβάνει να εξασφαλίσει και τις απαιτούμενες εγκρίσεις δόμησης.
Το θέρετρο περιλαμβάνει, ακόμη, 61 bungalows, την παραλία Αστήρ και την μαρίνα Βουλιαγμένης που θα ανακαινιστεί κατά τη δεύτερη φάση των εργασιών. Όσον αφορά την πλαζ, μέχρι το καλοκαίρι, κατά πληροφορίες, θα έχει ανακαινιστεί και το μεγαλύτερο τμήμα της, μήκους 650 μέτρων.