Latest News

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Έγκλημα στο Χαλάνδρι:Τι «ανέβασε» η δολοφόνος του μεσίτη λίγο πριν συλληφθεί!

Η σύντροφος του Γιάννη Βλαντίκα που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του, λίγες ώρες πριν την σύλληψη της για τη δολοφονία του ανάρτησε στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφία του 64χρονου σε...
χαρούμενες στιγμές που πέρασαν μαζί στο παρελθόν ενώ είχε τοποθετήσει και το αγαπημένο του ρολόι σε εμφανές σημείο.
Η γερμανίδα δολοφόνος του 64χρονου βρέθηκε στο Παγκράτι σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα τύπου Airbnb στην οδό Χρεμωνίδου.
Από αυτό το διαμέρισμα η Γερμανίδα ανάρτησε βραδινές ώρες την φωτογραφία του σε στιγμές ευτυχίας που είχαν περάσει μαζί, ένα κεράκι αναμμένο σε μαύρο φόντο και το αγαπημένο του ρολόι.
Σύμφωνα με το protothema.gr ήταν και αυτό ένα από τα στοιχεία που εντόπισαν οι άντρες της Αστυνομίας και έφτασαν πιο κοντά στην σύλληψη της.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στους Αστυνομικούς που την ανέκριναν η ζήλια και το αρρωστημένο πάθος της για τον 64χρονο την ώθησαν στην άγρια δολοφονία του.
Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την ίδια τους τελευταίους μήνες είχε μετατραπεί σε εμμονή, ήταν αυτά που οδήγησαν την 56χρονη Γερμανίδα στα άκρα και την ώθησαν να γράψει με τον πιο φρικαλέο τρόπο το φινάλε μιας ολέθριας σχέσης. «Τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν έντιμος απέναντι μου. Του έριξα στην πορτοκαλάδα πέντε με έξι ηρεμιστικά γιατί φώναζε. Δεν ξέρω πως πέθανε…».
Από τις μέχρι στιγμής έρευνες προκύπτει ότι η εγκληματική ενέργεια προσδιορίζεται στα μέσα Δεκεμβρίου, τότε ήταν που εμφανίστηκε το τελευταίο σημείο ζωής του 64χρονου.
Με δεδομένο λοιπόν ότι η γυναίκα στις αρχές Ιανουαρίου πλήρωσε το ενοίκιο και εξαφανίστηκε κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι για περίπου 15 ημέρες η Γερμανίδα έμενε στο διαμέρισμα της φρίκης με το πτώμα του συντρόφου της. Μάλιστα είχε στεγανοποιήσει τις πόρτες και τα παράθυρα με airstop προκείμενου να μην υπάρχουν διαρροές και η δυσοσμία προκαλέσει υποψίες στους γείτονες.