Latest News

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Σκηνές Φαρ Ουέστ στα δικαστήρια της Κορίνθου: Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στον δράστη που σκότωσε τον Ρομά διαρρήκτη που έκλεβε κοτόπουλα

Επεισόδια και συμπλοκές έξω από τα δικαστήρια Κορίνθου σημειώθηκαν πριν από λίγο, όταν ο ιδιοκτήτης σπιτιού που...
σκότωσε τον έναν από τους δύο επίδοξους ληστές του, μεταφέρθηκε από κλούβα της αστυνομίας.


Επίθεση δέχτηκε φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο, έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου. Οι αστυνομικές δυνάμεις που υπήρχαν στο σημείο, ήταν αδύνατον να επιβάλλουν την τάξη.

Κλήθηκαν ενισχύσεις αμέσως μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, με την ατμόσφαιρα να παραμένει κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη. Οι συγγενείς του θύματος άρχισαν κάποια στιγμή να πετούν αντικείμενα, προς πάσα κατεύθυνση…
 Τα δικαστήρια εκκενώθηκαν με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.
Οργισμένοι συγγενείς του 52χρονου, προσπάθησαν να μπουν στα δικαστήρια και ακολούθησαν επεισόδια, που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Ο άντρας που τραυματίστηκε είπε ότι χτυπήθηκε από τα θραύσματα των τζαμιών του δικαστηρίου. Οι δράστες τα έσπασαν με τα καδρόνια που κρατούσαν.
Νωρίτερα ομάδα Ρομά έχει μαζευτεί κοντά στο σπίτι του δράστη της δολοφονίας 52χρονου που προσπάθησε να κλέψει κότες, στο Σολωμό.
Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έχει προκύψει ότι ο δράστης πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα πισώπλατα το θύμα του και μάλιστα τα περισσότερα φυσίγγια βρήκαν τον 52χρονο ψηλά στην πλάτη και στο κεφάλι.