Latest News

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Στο μικροσκόπιο του FBI τραπεζικός λογαριασμός πρώην υπουργού!

Στην αποκάλυψη ότι, σε συνάντηση μιας κορυφαίας εισαγγελικής λειτουργού και των 3 εισαγγελέων που ασχολούνται με το σκάνδαλο Novartis, με αμερικανούς αξιωματούχους στην Βιέννη...
πριν από λίγο καιρό, παραδόθηκαν στα χέρια των Ελλήνων οι δύο προσωπικοί λογαριασμοί Έλληνα υπουργού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, προχώρησε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου στην εκπομπή “Η Επόμενη Μέρα” της ΕΡΤ.

Η Γιάννα Παπαδάκου αποκάλυψε ότι οι δυο λογαριασμοί του πολιτικού προσώπου χρησιμοποιούνταν για να κατατίθενται στον λογαριασμό στην Ελβετία από τη Novartis χρηματικά ποσά και στη συνέχεια τα ποσά εμβάζονταν στον άλλο λογαριασμό του ίδιου πολιτικού προσώπου στις ΗΠΑ!
Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ακόμα ότι υπάρχει στα χέρια των ελληνικών αρχών και βίντεο εσωτερικό της εταιρείας Novartis όπου έχει καταγραφεί συνομιλία αξιωματούχων της εταιρείας όπου αναφέρεται ρητώς η “τακτοποίηση οικονομικής εκκρεμότητας” της Novartis προς συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο…
Η Γιάννα Παπαδάκου επιβεβαίωσε ότι ο Ν Μανιαδάκης είχε στρατολογηθεί από τη Novartis και συνεργαζόταν μαζί της ενώ ταυτόχρονα είχε αναλάβει ρόλο συμβούλου δίπλα σε Υπουργούς Υγείας δείχνοντας στην κάμερα σχετικές συμβάσεις.