Latest News

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Δύο ημέρες πριν σκοτώσουν την Ελένη απήγαγαν και επιχείρησαν να βιάσουν ανήλικες!

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη...
στη Ρόδο.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 23χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούνται ότι δυο μέρες πριν από το έγκλημα και πολύ κοντά από το σπίτι της Ελένης άρπαξαν με τη βία δυο ανήλικα κορίτσια, τα έβαλαν σε αυτοκίνητο και τα οδήγησαν σε απόμακρο σημείο.
Γονέας που έπεισε τα δυο παιδιά να απευθυνθούν στις αρχές καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 «έλεγαν στα κορίτσια πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά. Ευτυχώς τα άφησαν να φύγουν, καθώς τους πήραν χαμπάρι…».
Όλα αυτά λίγο μετά την αποκάλυψη πως ο 19χρονος Αλβανός κατηγορείται και για τον βιασμό -από κοινού με έναν 23χρονο Ρομά- μίας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.
Ξυλοκόπησαν τον τσιγγάνο στα κρατητήρια 
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Υπηρεσίας, o 23χρονος τσιγγάνος που διαμένει στο Φαληράκι, κατηγορούμενος για βιασμό από κοινού με τον 20χρονο Αλβανό – κατηγορούμενο και για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη – μιας 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, που φοιτά σε ειδικό σχολείο.
Ο 23χρονος τσιγγάνος, παρά την αναλυτική και λεπτομερή προανακριτική του ομολογία για τον βιασμό της 19χρονης, υπέβαλε αίτηση για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ισχυριζόμενος ότι τα όσα είπε δεν απηχούν την αλήθεια αλλά και δόθηκαν κάτω από καθεστώς άσκησης εις βάρος του αστυνομικής βίας.
Αστυνομική πηγή διέψευσε πάντως  στην εφημερίδα «Δημοκρατική» τον ισχυρισμό αυτόν επισημαίνοντας ότι ο 23χρονος υπέστη πράγματι ξυλοδαρμό αλλά από συγκρατούμενους του στα κρατητήρια του ΑΤ Ρόδου και μάλιστα ότι κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του και μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό σημείο όπου φυλάσσεται.
Σε κάθε περίπτωση ο ισχυρισμός αυτός του κατηγορούμενου θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας της κ. Ανακρίτριας.