Latest News

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Αλαλούμ με το κλείσιμο των σχολείων λόγω κακοκαιρίας - Τι θα γίνει στον Πειραιά και τους γύρω Δήμους

Ένα απίστευτο αλαλούμ επικρατούσε έως αργά το βράδυ σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων και των παιδικών σταθμών στην Αττική λόγω της...
επερχόμενης κακοκαιρίας.
Την ώρα που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο ανακοίνωση από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου ότι όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  στους δήμους της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά, γιατί προέρχει η ασφάλεια των παιδιών εν όψει της περχόμενης επέλασης του "Τηλέμαχου", ωστόσο οι Δήμαρχοι ενημέρωναν μέσω facebook ότι αυτή τη στιγμή δεν συντρέχουν λόγοι για κλείσιμο των σχολικών μονάδων και των παιδικών σταθμών της περιοχής τους, ενώ άφηναν  ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία αναλόγως με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.
Το αποτέλεσμα ήταν έως αργά το βράδυ να επικρατεί ένα απίστευτο μπάχαλο μεταξύ των εκπαιδευτικών, μαθητών και των γονεών που δεν γνώριζαν εάν τελικα θα είναι ανοικτά ή όχι τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί.
Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά
Κανονικά θα λειτουργήσουν, αύριο Τρίτη 8  Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία  και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες και οι μετεωρολογικές προβλέψεις επιβάλλουν τη μη λειτουργία τους και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.  
Στο ίδιο μήκος... ασάφειας και οι Δήμοι της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά
Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας 
Αυτή τη στιγμή δε συντρέχουν λόγοι για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων και των παιδικών σταθμών του Δήμου μας.
Αργότερα το βράδυ και ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, θα υπάρξει ανακοίνωση ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ.
Δήμος Περάματος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με τα μέχρι στιγμής καιρικά δεδομένα, τα σχολεία αύριο Τρίτη 8/1/2019, θα λειτουργήσουν κανονικά!
Αν προκύψει οτιδήποτε, θα ενημερωθείτε εκ νέου!
Οποιαδήποτε άλλη σχετική είδηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι fake new!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι τα Σχολεία του Δήμου Κορυδαλλού, αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν κανονικά. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες και οι επόμενες μετεωρολογικές προβλέψεις επιβάλλουν το κλείσιμο των Σχολείων, θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση αργότερα το βράδυ.
Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κορυδαλλού θα παραμείνουν ανοικτο
Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη – Ενημέρωση Εκδηλώσεων & Δράσεων
Δεν υπαρχει ακομα αποφαση για το κλεισιμο των σχολειων στο Δημο μας. Οπως ειναι η κατασταση μεχρι τωρα, τα σχολεια αυριο θα ανοιξουν κανονικα. Ειμαστε σε επαφη με την Περιφερεια και παρακολουθουμε την εξελιξη του καιρικου φαινομενου. Αν τα καιρικα φαινομενα επιδεινωθουν, τοτε θα υπαρξει αργοτερα αποφαση για κλεισιμο των σχολειων. Το ιδιο ισχυει και για τους παιδικους σταθμους.
Αντε να είσαι γονιός, μαθητής ή εκπαιδευτικός και να καταλάβεις εάν λειτουργούν ή όχι αύριο Τρίτη τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στην περιοχή σου...
Αλήθεια, οι Δήμαρχοι που λένε ότι θα είναι ανοικτά τα σχολεία, έχουν φροντίσει να έχουν πετρέλαιο και θέρμανση όλες οι σχολικές αίθουσες;