Latest News

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Δολοφονία 29χρονης στην Κέρκυρα: Ομολόγησε ο πατέρας - Την σκότωσε και την έθαψε στον κήπο!

Δολοφονημένη βρέθηκε, η 29χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα που αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα...
και η εξαφάνισή της δηλώθηκε σήμερα το πρωί από φιλικό της πρόσωπο στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της άτυχης κοπέλας φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας.
Βασικός υποπτος ήταν ο ο πατέρας ο οποίος «έσπασε» και ομολόγησε ότι τη σκότωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογία παιδοκτόνος δεν ενέκρινε το δεσμό της κόρης του και αυτό ήταν το κίνητρο για να τη σκοτώσει. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της 29χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της και γι’ αυτό θεωρήθηκε ύποπτος. 
Η 29χρονη Αγγελική Πέτρου από το Μπεράτ της Αλβανίας φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά,. Στην Κέρκυρα είχε μόνο τον πατέρα της, το φίλο της και έναν ακόμη συγγενή – η μητέρα της δεν είναι στο νησί.
Η καταγγελία για την εξαφάνιση της 29χρονης  είχε γίνει από τον σύντροφό της, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην επιχείρηση όπου εργαζόταν τους τελευταίες μήνες. Αν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν αμέσως, δεν εκδόθηκε Silver Alert, καθώς δεν είχαν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της αγνοούμενης.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της.Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση.