Latest News

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Σάλος με το «golden boy» του Μαξίμου (ΕΙΚΟΝΑ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μείζον πολιτικό θέμα αναδεικνύεται η υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη, συμμαθητή και εξ απορρήτων του Νίκου Παππά και στενού συνεργάτη του Μαξίμου, καθώς ...
η ΝΔ διατυπώνει ερωτήματα, ενώ από το ΚΙΝΑΛ ο Γιάννης Μανιάτης φέρνει το θέμα στη Βουλή.
Όπως αποκάλυψε το newsbomb.gr ο κ. Μανώλης Πετσίτης, συμμαθητής του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του και με ιδιαίτερες σχέσεις με το μέγαρο Μαξίμου, διέγραψε εντυπωσιακή «τροχιά» από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Μέχρι το 2014 ο κ. Πετσίτης ήταν σερβιτόρος στο επάγγελμα, με πενιχρά εισοδήματα. Όμως, από το 2015 με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο κ. Πετσίτης εκτοξεύει τις «μετοχές» του και μετατρέπεται μέσα σε μια νύχτα σε πολιτικό παράγοντα και σε συνομιλητή κορυφαίων επιχειρηματιών και καναλαρχών και εμφανίζεται να είναι μισθωτός του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην εταιρεία Elfe.
  • Η εφημερίδα «Τα Νέα» δημοσιεύει φωτογραφία του στο τζάκι του Μαξίμου!
Το iefimerida.gr έφερε στο φως και ένα βίντεο από τα… νυχτοπερπατήματα του
«Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις φανερώνουν πια τους πραγματικούς λόγους της αφωνίας της παρέας του Μαξίμου για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη» αναφέρει η ΝΔ και συνεχίζει: «Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, ο κ. Μανώλης Πετσίτης, άνθρωπος του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εξ απόρρητων του υπουργού κ. Νίκου Παππά, έλαβε τα έτη 2016 και 2017 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρία ELFE του κ. Λαυρεντιάδη».
Η Πειραιώς ερωτά: «Ποιες «υπηρεσίες» άραγε παρείχε στον κ. Λαυρεντιάδη ο κ. Πετσίτης για να παίρνει αυτά τα χρήματα; Και πώς συνδέονται αυτές με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη για το οποίο έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδ. Κιτσάκο;».
Καταλήγοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Αυτή η σκοτεινή υπόθεση διαπλοκής τον εκθέτει ανεπανόρθωτα αποκαλύπτοντας το ανήθικο πλεονέκτημα της Κυβέρνησης του. Θα επανέλθουμε…».
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Αργολίδας του ΔΗΣΥ. Γ. Μανιάτης φέρνει στη Βουλή τα δημοσιεύματα.
«Αμείλικτα ερωτηματικά αναφύονται μετά τις αποκαλύψεις δημοσιευμάτων, ότι άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος Τσίπρα – Παππά, από σερβιτόρος σε πιτσαρία, το 2013 κι ετήσιο εισόδημα 5.000€, βρέθηκε να είναι υπάλληλος της εταιρείας ELFE – Λαυρεντιάδη το 2017, με το ετήσιο εισόδημά του από διάφορες πηγές να εκτοξεύεται σε 205.000€ και σύνολο απολαβών στη διετία 2016 – 2017 περί τις 380.000€» δήλωσε ο Γ. Μανιάτης.
Και προαναγγέλλει ότι τη Δευτέρα καταθέτει ερώτηση στον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, «εάν γνώριζε τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου προσώπου, καθώς και εάν οι δραστηριότητες αυτές σχετίζονται με την εκτόξευση του χρέους της εταιρείας ELFE – Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ στα 120 εκατ€, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». Σημειώνει δε ότι «οι απαντήσεις πρέπει να είναι άμεσες και τεκμηριωμένες».