Latest News

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Το σόλο ρεσιτάλ Μαρτάκη και ο Ζουγανέλης με τις... Βασιλόπιτες του! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Από τον Κύρο Παληκάρη 

Τρελό κέφι μαθαίνουμε ότι προσέφερε η συναυλία του τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη που... έφερε στο επίκεντρο της διασκέδασης τον Πειραιά, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, αλλά μάλλον δεν θα τη θυμάται κανείς μετά τα Χριστούγεννα.

Ο καλλιτέχνης τα έδωσε όλα στην εξέδρα που είχε στηθεί στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός. Για σχεδόν μόλις μισή ώρα ξεσήκωσε τις μικρές και ακόμη μικρότερες θαυμάστριες, κυρίως κορίτσια στην εφηβεία, ερμηνεύοντας τραγούδια δικά του και άλλων ελαφρολαϊκών καλλιτεχνών, με τη συνοδεία ενός μόλις οργάνου, θυμίζοντας περισσότερο σόλο εμφάνιση παρά συναυλία! 

Μάλιστα, σύμφωνα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο πήχης είχε ανέβει τόσο ψηλά μετά το σόλο ρεσιτάλ Μαρτάκη που παραλίγο έλειψε ν' αναβληθεί η σημερινή συναυλία του Γιάννη Ζουγανέλη μπροστά από το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, στη  Μαρίνα Ζέας. 

Τελικά ο κωμικός καλλιτέχνης ψυχαγώγησε μικρούς και μεγάλους, έχοντας μαζί του και το συγκρότημα με το επικό όνομα... Βασιλόπιτες!

@ Μα αν δεν ακούσεις λίγο Μαρτάκη  να μπει στο εορταστικό κλίμα πως θα καταλάβεις ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα στον Πειραιά; Ελα μου ντε!