Latest News

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Θα πάθετε πλάκα τι έβγαλαν δύτες από το βυθό μετά από μόλις 45' λεπτά κατάδυσης (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Κλιμάκιο εθελοντών δυτών ε πιχείρησε χθες κατάδυση στο Λιμάνι ...
της Πάχης σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων.



Ο στόχος της επιχείρησης των εθελοντών δυτών ήταν ο καθαρισμός του βυθού και να απομακρύνει από τον βυθό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο στερεών απορριμμάτων.


Το αποτέλεσμα της 45΄κατάδυσης έφερε στην επιφάνεια, 85 ελαστικά αυτοκινήτων, βάρους 850 κιλών και η υποβρύχια έρευνα και ανέλκυση έγινε μόλις σε 50 τμ του Λιμένα Πάχης.


Το κλιμάκιο εθελοντών δυτών της περιβαλλοντικής οργάνωσης «WE DIVE WE CLEAN» ύστερα από πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας & ανέλκυσης στο παλίσο του προγράμματος για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα υλοποιεί εδώ και 6 χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος με 145 δράσεις υποβρυχίων καθαρισμών και έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία/τεχνογνωσία από την περισυλλογή 49 και πλέον τόνων στερεών απορριμμάτων σε ανάλογα εγχειρήματα σε Γύθειο - Αίγιο - Ζάκυνθο - Ανάβυσσο - Ελαφόνησο - Κρήτη - Πάτρα - Διακοπτό - Βραχάτι - Σίφνο - Αμοργό - Πύλο - Αντίκυρα - Μικρολίμανο - Άσσο - Κιάτο - Τολό - Ναύπλιο - Κόρινθο - Ύδρα - Βάρκιζα - Άγιοι Θεόδωροι – Λουτράκι.