Latest News

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Με το καλημέρα έριξε "ρουκέτα" στο Βαγγέλη Μαρινάκη! Αυτός είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Πειραιά

Από τον Κύρο Παληκάρη
Με ευθεία προσωπική επίθεση στο Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα από ανάρτηση στο facebook ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα για τον Δήμο Πειραιά που θα στηρίξει ...
ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο «εκλεκτός» της Κουμουνδούρου είναι τελικά ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ, Νίκος Μπελαβίλας.  Ο 59χρονος αρχιτέκτονας/πολεοδόμος και προσφάτως πρόεδρος της Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ  δεν είναι τόσο γνωστός στο πανελλήνιο, εκτός από τον πανεπιστημιακό κύκλο και το χώρο της αριστεράς στον Πειραιά.
Πρόκειται για μια επιλογή - έκπληξη, με σαφή χαρακτήρα πολιτικής σύγκρουσης με τη Δημοτική Αρχή Μώραλη και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της αντιπαράθεσης Τσίπρα - Μαρινάκη.  Σύμφωνα με πληροφορίες, Νίκος Μπελαβίλας φαίνεται πως αποδέχθηκε την πρόταση για την υποψηφιότητα στο Δήμο Πειραιά λόγω του βιωματικού δεσμού που έχει με την πόλη, αλλά και γιατί θεωρεί μείζον διακύβευμα την ανατροπή του «αυτοδιοικητικού καθεστώτος Μώραλη» το οποίο συνδέει με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο ίδιος έγραψε στο Facebook, επιβεβαιώνοντας την υποψηφιότητα του: 
«Παρακαλώ ενημερώστε τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη ότι το fake «θρίλερ» για εμάς, έληξε χθες το βράδυ με ένα ωραίο γλέντι αγαπημένων συντρόφων στον Προφήτη Ηλία. Τώρα αρχίζει το αληθινό θρίλερ για τον ίδιο. Στόχος σαφής και ξεκάθαρος: Να φύγει η ολιγαρχική γάγγραινα από τον Πειραιά, όχι μόνο γιατί απειλεί τον Πειραιά και τους ανθρώπους του, αλλά γιατί απειλεί να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Το φαινόμενο ολιγαρχών που αγοράζουν δήμους και κανάλια, πριν αγοράσουν την ίδια την εξουσία, απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία».
@ Ε, ρε γλέντια...