Latest News

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πώς η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου του φαρμακοποιού στο Ψυχικό


Περίπου 20 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού στο Ψυχικό, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη ...
του δολοφόνου.
 Οι συγγενείς του άτυχου άνδρα είχαν ενημερώσει τις αρχές, ότι ο 57χρονος είχε οικονομικές διαφορές με έναν παλιό του φίλο, με τον οποίον είχαν φτάσει στα δικαστήρια.
Οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση πραγματοποίησαν άρση απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων και βρήκαν το «ίχνος» του κινητού του 51χρονου, με τον οποίο είχε την οικονομική διαφορά ο φαρμακοποιός.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας, συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας από ένα αμάξι που είδε να απομακρύνεται υπόπτως. Η έρευνα της Αστυνομίας, η οποία αναζήτησε τον αριθμό της πινακίδας, οδήγησε πάλι στον 51χρονο.
Σε αυτό το σημείο της έρευνας, η αστυνομία είχε και κίνητρο αλλά και φυσική παρουσία του υπόπτου, οπότε προχώρησε στη σύλληψη του 51χρονου.
Ο 51χρονος εργολάβος ομολόγησε ότι είχε δανειστεί 300.000 ευρώ από τον φαρμακοποιό, τα οποία έπρεπε να επιστρέψει από το 2010. Η αδυναμία του να ξεχρεώσει το ποσό, τον οδήγησε στο έγκλημα. Μάλιστα, έπειτα από δικαστική διαμάχη των δύο ανδρών, ο 51χρονος είχε χάσει ένα ακίνητο.