Latest News

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πέντε συλλήψεις για την επίθεση στον Κωνσταντινέα

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα το απόγευμα της...
Κυριακής στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο, οι οποίοι έχουν συλληφθεί για τα αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.

Συνολικά μέχρι χθες βράδυ είχαν πραγματοποιηθεί 11 προσαγωγές.


Το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – Πάμισος κοντά σε στέκι οπαδών της Καλαμάτας στην οδό Καλλιπατείρας στην Καλαμάτα. Τα άτομα που  επιτέθηκαν σύμφωνα με τον ίδιο, πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο. 
Για άνανδρη επίθεση από φασίστες κάνει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου: «Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς. Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους».
Την απερίφραστη καταδίκη της εκφράζει η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση που δέχθηκε στην Καλαμάτα ο βουλευτής Πέτρος Κωσταντινέας. Το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση πως «τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία».