Latest News

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

«Τράβα να πεις ότι σε βίασα. Δε θα σε πιστέψει κανείς»! Μαρτυρίες των θυμάτων του 34χρονου που κρατούσε όμηρο τη Γαλλίδα στη Λαμία

Ένα από τα θύματα του 34χρονου στη Λαμία, καταγγέλλει ανοιχτά τους βιασμούς της κατ’ εξακολούθηση πριν...
μάλιστα ενηλικιωθεί.
Όπως δηλώνει η ίδια στις αρχές, μετά την πρώτη φορά την απειλούσε με διαπόμπευση προκειμένου να την υποχρεώσει να υποκύψει στις ερωτικές του ορέξεις. 
Ο δράστης δεν δίστασε να κάνει χρήση όπλου προκειμένου να την τρομοκρατήσει. 
«Έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε, όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του», αναφέρει η κοπέλα.
Στη μαρτυρία της, περιγράφει σκηνές βίας από τον 34χρονο τόσο στο σπίτι του στη Λαμία, όσο και σε σπίτι στο νησί που δούλευε στο στρατό. Ανατριχιαστική είναι η φράση που χρησιμοποιούσε στα θύματα του προκειμένου να μην αποκαλύπτουν όσα περνούσαν δίπλα του «Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ».
Πρόθεση του 34χρονου ήταν να τις μετατρέψει σε σκλάβες του γιατί όπως τους έλεγε χαρακτηριστικά «Στην Ευρώπη υπάρχουν γυναίκες που είναι δούλες και ο άντρας αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο αν το αποφασίσει ο αφέντης τους».
Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της 40χρονης Γαλλίδας για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο σπίτι του δράστη. «Μου είπε ότι εάν φώναζα, θα με σκότωνε. Τον ρώτησα ήρεμα τι ήθελε και αυτός μου είπε ότι δεν θα ξαναφύγεις για την Γαλλία και ότι είσαι ολοκληρωτικά δική μου. Με έλυσε και αυτός κοιμήθηκε χωρίς να με αγγίξει». Και συνεχίζει: «Μου έδειξε το δωμάτιο και μου είπε καλώς ήρθες στην καινούργια σου φυλακή, είσαι φυλακισμένη εδώ. Του είπα ότι δεν ήθελα να μείνω εκεί, τότε αυτός μου ξανάδεσε τα χέρια, μπροστά αυτή τη φορά, τους αστραγάλους, μου έκλεισε το στόμα και τα μάτια και έφυγε».