Latest News

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Έγκλημα με «άρωμα» βεντέτας στην Κρήτη: Τον σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από την ανθρωποκτονία με θύμα άνδρα ηλικίας 63 ετών και φερόμενο ως δράστη έναν 24χρονο, ο οποίος ...
και αναζητείται.
Το έγκλημα με "άρωμα" βεντέτας σημειώθηκε  το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Άνω Μέρος του Αμαρίου στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος έστησε ενέδρα στον 63χρονο σε σημείο λίγο έξω από το χωριό και μόλις τον είδε στο αυτοκίνητό του τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή δεδομένης και της έντασης μεταξύ των δύο οικογενειών που διατηρείται εδώ και χρόνια. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν διαφορές από το παρελθόν καθώς το θύμα είχε σκοτώσει συγγενικό πρόσωπο του δράστη πριν αρκετά χρόνια.
Οι αρχές αυτή την ώρα έχουν ρίξει βάρος στην ανάκριση ενός αλλοδαπού εργάτη ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε και ο ίδιος ελαφρά και είναι ο βασικός μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 63χρονου.
«Ο 63χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς έφερε μία σφαίρα στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης και συνέχισε: «Ο 23χρονος δέχθηκε σφαίρα στα πλευρά. Είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η υγεία του. Ωστόσο πρέπει άμεσα να μπει στο χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί η σφαίρα»...