Latest News

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Άγριο πιστολίδι από νονούς της νύχτας στο κέντρο της Αθήνας

Τον φάκελο ομάδων της νύχτας, που δρουν στα Εξάρχεια και ενδεχομένως εμπλέκονται ακόμη και σε συμβόλαια θανάτου...
ανοίγει η Ασφάλεια Αττικής, στο πλαίσιο εκτεταμένης έρευνας που άρχισε μετά την επ' αυτοφώρω σύλληψη τριών ενόπλων, οι οποίοι συμμετείχαν σε συμπλοκή στην οδό Μαυρομματαίων χθες τα ξημερώματα.
Ήταν 3 τα ξημερώματα, όταν γύρω στα 10 άτομα ήρθαν αρχικά στα χέρια στη μέση του πολυσύχναστου δρόμου, αλλά στη συνέχεια έβγαλαν όπλα και άρχισαν να ανταλλάσσουν πυροβολισμούς! 
Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως έσπευσαν δύο ομάδες μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις δράστες τη στιγμή που προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο της συμπλοκής και μάλιστα είχαν ακόμη στα χέρια από ένα 9άρι πιστόλι καθένας και συνολικά 13.000 ευρώ!
Οι τρεις συλληφθέντες, που είναι Αλβανοί, ηλικίας 42, 38 και 29 ετών, οδηγήθηκαν αμέσως στα γραφεία του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δύο από αυτούς είναι σεσημασμένοι, ο ένας για εκβιάσεις καταστηματαρχών και εκρήξεις, καθώς είχε συλληφθεί το 2015 στην Ηλιούπολη έπειτα από την εξάρθρωση διαβόητης ομάδας νονών της νύχτας, και ο δεύτερος είχε κατηγορηθεί το 2006 για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπών και αρπαγής γυναικών.
Τα κέρδισαν στο... Στοίχημα
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι τρεις αλλοδαποί μαζί με τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στην ένοπλη συμπλοκή της οδού Μαυρομματαίων είναι οι «ταμίες» ομάδας εκβιαστών και μάλλον αντάλλαξαν πυροβολισμούς με μέλη αντίπαλης ομάδας νονών, που θέλει να απλώσει τα δίχτυα της στην περιοχή. Πάντως, οι ίδιοι δεν έχουν πει το παραμικρό παρά τις επίμονες ερωτήσεις των έμπειρων αστυνομικών. Υποστηρίζουν μόνο ότι το ποσό των 13.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή τους είναι δικό τους και προέρχεται από κέρδη στο... Στοίχημα! Τα τρία πιστόλια που είχαν στην κατοχή τους έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπου θα εξεταστούν βαλλιστικά, για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις.