Latest News

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ξέσπασε ο πατέρας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη: «Αλήτη, φέρε πίσω το παιδί μου»!

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικράτησε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου ξεκινά η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο...
Β’ Νεκροταφείο.


Ξέσπασε ο πατέρας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μόλις πέρασε από μπροστά του ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της κόρης του έξω από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. «Αλήτη, φέρε πίσω το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη και επιχείρησε να επιτεθεί στον κατηγορούμενο, αλλά τον κράτησαν αστυνομικοί.
Ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδης που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με 14 μαχαιριές την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη στο Β νεκροταφείο Αθηνών κάθεται στο εδώλιο. 
Ο κατηγορούμενος που είχε αρχικά ομολογήσει την πράξη του, σε συμπληρωματική απολογία του ανακάλεσε, επιχειρώντας να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Από την άλλη η οικογένεια της 32χρόνης εφοριακού ζητάει η δικαίωση και την τιμωρία του ανθρώπου που ευθύνεται για το θάνατο της. Παράλληλα, σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας ευελπιστούν από την ακροαματική διαδικασία να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα τους...