Latest News

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ο εφιάλτης στο δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά - Ταλαιπωρία των ταξιδιωτών λόγω έργων του Τραμ

Σε εφιάλτη εξελίσσεται η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου στο δρόμο προς το λιμάνι του Πειραιά λόγω των έργων...
του Τραμ.
Οι ταξιδιώτες με αυτοκίνητα ταλαιπωρούνται αφάνταστα μέχρι να φθάσουν στα πλοία για να σαλπάρουν προς τα νησιά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον παραλιακό δρόμος στην Ακτή Μιαούλη μπροστά από τον Πύργο μέχρι τον προβλήτα των πλοίων για τα νησιά του Αργοσαρωνικού καθώς συνεχίζουν να γίνονται τα έργα του Τραμ.  
Απίστευτο μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία προκαλείται ιδίως τις ώρες αιχμής των αναχωρήσεων των πλοίων, ενώ το κυκλοφοριακό χάος απλώνεται και στους γύρω δρόμους που οδηγούν από την Πλατεία Ιπποδαμείας στο λιμάνι του Πειραιά.
Ήδη από χθες και αλλά σήμερα σχηματίζονταν ουρές στο λιμάνι του Πειραιά, με την πληρότητα στα πλοία της ακτοπλοΐας να αγγίζει το 90%, ειδικά για προορισμούς όπως οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη. Δεν είναι λίγοι όμως όσοι επιβάτες επιλέγουν και κοντινούς προορισμούς, όπως ο Πόρος, η Ύδρα, η Αίγινα και οι Σπέτσες.
Χθες αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 28 πλοία, με προορισμό τα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ ανάλογη κίνηση έχει και σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά.